clanek-1

S Českými Budějovicemi jsme doma prohráli o jednu branku

28.04.2023, 10:15
FC Zličín

FK Dukla Praha

1:2

(1 : 2)

24. kolo, U19 - starší dorost A 2022/2023

SK Dynamo Č. Budějovice

Sestava domácí:

Gothard – Krejčí, Kocman, Škoch, Prior – Kožený, Bačinský (60. Šelicha), Shoya – Mikeš (75. Uher), Jelínek (60. Bohatý), Magdi (30. Hübl)

Sestava hosté:

  • Branky: 44. Jelínek – 14. a 24. Melnichuk , ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
V azylu na Zličíně jsme v pátek dopoledne přivítali tým Českých Budějovic. Ve vyrovnaném zápase jsme doplatili na nedůslednost při rohových kopech, když jsme z nich inkasovali obě branky. Do poločasu jsme dokázali snížit, ale druhý poločas již branku nepřinesl.

Hodnocení trenéra:

Trenér Tomáš Kulvajt po utkání řekl:

"Dnešní zápas jsme ztratili v úvodních třiceti minutách. Hosté nás předčili v rychlosti a přesnosti kombinace, rychlosti přepínání po ztrátě a hlavně byli důrazní při rohových kopech, které jim přinesly dvě branky. Ještě před poločasem jsme vystřídali a změnili organizaci v presinku, což nám pomohlo a hlavně jsme se dokázali vrátit do zápasu kontaktním gólem, což bylo důležité. Ve druhém poločasu jsme si však nedokázali vytvořit přes dobře hrající obranu hostů větší šance. Největší možnosti přišly až v závěru i díky střídajícím hráčům, kteří hru oživili. Vyrovnat jsme ale bohužel nedokázali. Opakoval se tam podobný scénář, jako v zápase s Pardubicemi, kdy jsme také marně dotahovali. Na týmu je momentálně zřejmá částečná nesourodost. Někteří hráči si procházejí množstvím změn, jiní se opakovaně vracejí po nemocech či zraněních a postrádají dlouhodobější herní rytmus oproti úvodu sezóny. Věřím, že v dalších zápasech se dokážeme srovnat a navázat na služný úvod jarní části sezóny."