clanek-1

V domácím utkání s Pardubicemi jsme i přes zlepšený výkon ve druhém poločasu prohráli o jednu branku

15.04.2023, 10:15
UMT Satalice

FK Dukla Praha

1:2

(0 : 2)

22. kolo, U19 - starší dorost A 2022/2023

FK Pardubice

Sestava domácí:

Vácha – Valentík (46. Krejčí), Kocman, Škoch, Prior – Šelicha, Bačinský, Kožený (80. Regal) – Mikeš, Uher, Magdi (46. Bohatý)

Sestava hosté:

  • Branky: 67. Šelicha – 18. Míšek, 45. Kraj ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
Tři body z Jihlavy jsme bohužel v domácím prostředí nedokázali potvrdit. V prvním poločasu jsme bohužel dvakrát inkasovali a v tom druhém jsme dokázali pouze korigovat.

Hodnocení trenéra:

Tomáš Kulvajt (FK Dukla Praha):

Jeden z hráčů měl přes noc zdravotní obtíže, takže nám z toho vypadl. A těsně před zápasem nám vypadl ještě stoper Vojta Babka, který měl problémy se zadním stehenním svalem, takže hned na začátku se nám to zkomplikovalo. Průběh utkání to ale nijak nepoznamenalo. Kluci do toho vstoupili dobře. První poločas jsme měli problém s přesností hry po zisku míče. Velmi často jsme hned po dvou přihrávkách po zisku míč zase ztratili. I třeba ve chvíli, když jsme měli čisté míče a nebyli jsme pod tlakem. To nás brzdilo. Postupem času jsme se lepšili, ale myslím, že klíčový byl druhý gól soupeře, který dali 15 vteřin před poločasovou přestávkou. Do druhé půle jsme poslali do hry Šimona Krejčího a Petra Bohatého. Po většinu druhého poločasu jsme byli aktivnější a zaslouženě jsme po pěkné akci snížili. Měli jsme tam i další šance, které zaváněly gólem, ale pardubické podržel brankář, který dvě nebo tři dobré šance chytil. My jsme bohužel zápas do remízy nedotáhli, ačkoliv by tomu vzhledem k průběhu hry remíza slušela.