clanek-1

Po domácím vítězství nad Hradcem Králové jsme dokázali zvítězit i na hřišti Vysočiny Jihlava a připsat si další 3 body.

07.04.2023, 11:00
Na Stoupách

FC Vysočina Jihlava

1:4

(1 :2)

21. kolo, U19 - starší dorost A 2022/2023

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté:

Gothard – Valentík (71. Škoch), Kocman, Babka, Prior – Atsuta, Bačinský (78. Kulhavý), Šelicha – Hübl, Mikeš (63. Uher), Magdi (63. Bohatý)

  • Branky: 6. Chytrý – 20. Magdi, 25. Hübl, 65. Uher, 86. Prior ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
Náš první letošní zápas na přírodní trávě se od úvodu lépe vyvíjel pro domácí, kteří šli zaslouženě do vedení. Do poločasu jsme však dokázali skóre otočit a ve druhém poločasu přidat další dvě branky. Jihlavským jsme tam oplatili podzimní porážku na našem hřišti.

Hodnocení trenéra:

Trenér Tomáš Kulvajt po utkání řekl:

"V úvodní dvacetiminutovce nám dělala velký problém aktivní levá strana domácích. Kapitán Farka ve spolupráci s reprezentantem Šanclem prokazovali své kvality a trvalo nám, než jsme na způsob jejich hry dokázali patřičně zareagovat. To už jsme prohrávali, dvěma brankami jsme však zaslouženě průběh do poločasu otočili. Přesto se v naší hře hlavně v přechodové fázi po zisku objevovalo velké množství nepřesností, díky kterým jsme se připravovali o dobré příležitosti. To se nám podařilo vylepšit u třetí branky Uhera. Tam jsme byli přesní a Patrik zakončil brejk fantasticky. V dalším průběhu druhého poločasu mi za našeho vedení chyběla větší variabilita ve změně rytmu hry. Byli jsme někdy zbytečně horliví i ve chvílích, kdy jsme mohli míč silně držet. V defenzivě jsme však byli důslední a domácí již nepustili do vážnějšího zakončení. V závěru jsme naopak přidali ještě další branku. Na jaře to byl již třetí zápas, kdy jsme vstřelili čtyři branky. Cenné také je, že se o branky podělili čtyři střelci."