clanek-1

Dukla do jara vstoupila remízou. V Chrudimi hrála 1:1

12.03.2022, 13:30

MFK Chrudim

1:1

(1:1)

18. kolo, FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA 2021/22

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Floder – Kesner, Donát, Šejvl, Sokol – Vrána (70. Juliš), Průcha, Jan Řezníček, Záviška, Kejř (87. Koželuh) – Firbacher (76. Surmaj).

Sestava hosté:

Rada – Barac, Piroch (20. Konan), Kulhánek, Kovernikov – Peterka – Buchvaldek (76. Cienciala), Kozel, Souček – Bin (76. Breda), Červenka. 

  • Branky: 22. Řezníček – 23. Červenka. ŽK: Juliš – Kovernikov, Konan. Rozhodčí: Machálek – Antoníček, Lakomý. Střely na bránu: 2:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 8:2. Držení míče (v procentech): 52:48.
Z prvního duelu jarní části FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY zapisujeme do tabulky bod za remízu 1:1 v Chrudimi. V utkání 18. kola jsme na východě Čech jako první inkasovali, Marek Červenka ale bleskově vyrovnal a pak jsme měli i další šance. Skóre už se však nezměnilo.

Hodnocení trenéra:

Bohuslav Pilný (Dukla Praha): „Těžký zápas se zachraňující se Chrudimí na nelehkém terénu. Navíc jsme zřejmě na delší dobu přišli o Jirku Pirocha, což je velká nepříjemnost. Na gól soupeře jsme naštěstí dokázali rychle odpovědět a postupně se dostávali více a více do hry. Myslím si, že až na pár výjimek byl druhý poločas v naší režii. Měli jsme několik tutovek, které jsme bohužel nedali a kvůli tomu bereme jen bod. Všichni cítíme, že je to málo. Z výsledku jsem zklamaný, herně toho nemám klukům tolik co vytknout. Až na finální fázi. Kdybychom jednu ze šancí proměnili, tak jsme tady vyhráli, ale takový je fotbal. O to lépe se musíme připravit příští týden na Táborsko.“