clanek-1

Vyrovnané utkání se Spartou body nepřineslo

18.02.2019, 18:00
Juliska

FK Dukla Praha

2:3

(1:1)

21. kolo, Fortuna liga 2018/19

AC Sparta Praha

Sestava domácí: Rada – Ostojič, Raspopovič, Kozma – Miloševič (C), Krunert, Kovaľ (71. Holenda), D. Souček – Tetour (87. Djuranovič), P. González (84. Holík), Podaný.

Sestava hosté: Nita – Zahustel, Plechatý, Costa, Matěj Hanousek – Sáček, M. Frýdek (C) – Moberg Karlsson (74. Civić), Kanga (60. M. Hašek), Chipciu (57. Hložek) – Tetteh.

  • Branky: 3. Miloševič, 56. Plechatý (vla.) – 12. Kanga, 64. Zahustel, 81. Tetteh.
    ŽK: 58. Kovaľ, 63. Kozma, 77. Ostojič, 79. P. González – 90+2. Zahustel.
    Rozhodčí: Královec – Nádvorník, Mokrusch.
  • Diváci: 6125
Na pondělní večer připadla dohrávka 21. kolo FORTUNA:LIGY. I přes nadějný začátek a krásný gól Miloševiče nedokázala Dukla prolomit negativní sérii a Spartu porazit.

Hodnocení trenéra:

Roman Skuhravý: „Do zápasu jsme vstoupili výborně, krásným gólem jsme se dostali do vedení 1:0, hned následně jsme měli výborný přechod do útoku, škoda, že Pody, který mimochodem odehrál výborný zápas, nedal na 2:0. Musím říct, že dneska byl náš výkon hodně zajímavý, byly tam silné pasáže. Vždycky, když to vypadalo, že máme zápas pod kontrolou, tak jsme udělali chyby, které pramení z přemíry snahy, možná i z nezažití systému. Když jsme se dostali na 2:1, věřil jsem, že Sparta nemá náboje na to, aby nás ohrozila, bohužel jsme dostali dva góly ze středu hřiště, tam jsme selhali. To, co předcházelo třetímu gólu byla naše pasivita. Teď jsme trochu smutní z výsledku, na druhou stranu výkon byl hodně zajímavý. Zkouší nás to, jestli jsme dostatečně odolní, a věřím tomu, že odehrát takový zápas se Spartou Praha musí být dobré do dalších utkání.“ 

Návštěvníci utkání mohou vyplnit náš feedback a pomoci nám ke zlepšení služeb na stadionu. Jednoho z hodnotících odměníme VIP vstupenkami na další domácí zápas.