clanek-1

Bez bodů ze Slovácka

15.12.2018, 15:00

1.FC Slovácko

1:0

(1:0)

19. kolo, Fortuna liga 2018/19

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Trmal – Šimko, S. Hofmann, J. Krejčí, Divíšek – Janošek (78. Hellebrand), V. Daníček (C) – Navrátil, Havlík, Kalabiška (86. Mich. Kadlec) – Zajíc (64. Kuchta).

Sestava hosté: Rada - Ostojič, Raspopovič, Ďurica, Souček - Miloševič (C), Bezpalec, Breda (46. Krunert), Bilovský (46. Kott) - Podaný, Brandner.

  • Branka: 13. Zajíc.
    ŽK: 29. Navrátil, 45. Šimko, 48. Kalabiška – 85. Bezpalec, 90. Ďurica.
    Rozhodčí: P. Franěk – M. Fišer, K. Ondřej.
  • Diváci: 3112
V 19. kole se Dukla utkala v Uherském Hradišti se Slováckem. Po špatném výkonu zejména v prvním poločase jsme utrpěli porážku 0:1 a zůstáváme na posledním místě ligy.

Hodnocení trenéra:

Roman Skuhravý: „Zasloužená prohra. Celý zápas krom jedné situace jsme si nevypracovali brankovou příležitost. To, co jsme předvedli v prvním poločase, nemělo nic moc společného s ligovým fotbalem, druhý poločas se zařazením dvou mladých hráčů hra opticky vyrovnala, ale dlouhodobě se potýkáme s tím, že jsme impotentní ve finální fázi, a bez vstřeleného gólu se nedá uspět. V téhle chvíli je pro nás nejdůležitější od toho odstoupit a učinit takové kroky, abychom na jaře byli konkurenceschopní. Musí se změnit charakter týmu. Máme šikovné hráče, ale dohromady netvoříme tým. Zarputilost a válečnické srdce je to, co nám chybí.“