clanek-1

Úspěšný výjezd B týmu: Lipsko

10.10.2024, 14:00
Lipsko

RasenBallsport Lipsko

0:4

(0:0)

B-tým 2024/2025 - ČFL Skupina A

FK Dukla Praha B

Sestava domácí:

Sestava hosté: Sestava: Šťovíček (60. Bašta) – Uher, Bárta, Holiš (46. Pančev), Ullman – Šelicha (46. Atsuta), Bačinský (46. Kožený), Pech (60. Jelínek) – Douděra (46. Hübl), Mikeš (46. Špatenka), Káža (60. Magdi)

  • Branky: Hübl, Pech, Jelínek, Bárta
Skvělá reprezentace klubu

Dne 10. října jsme přijali pozvání Red Bull Academy Lipsko, kde jsme sehráli přátelské utkání proti týmu U19, doplněné o hráče z A týmu – stejně jako v našem případě. Na výborně připraveném hřišti dostali všichni naši hráči šanci ukázat své schopnosti, s ohledem na blížící se nedělní mistrovské utkání.

Red Bull Academy v Lipsku je prestižní fotbalová akademie zaměřená na výchovu mladých talentů, kterou podporuje fotbalový klub RB Leipzig. Akademie poskytuje špičkový trénink, moderní zázemí a příležitosti pro mladé hráče k růstu na mezinárodní úrovni.
První poločas byl vyrovnaný. Přesto jsme si vytvořili několik slibných příležitostí, včetně pokutového kopu, který jsme bohužel neproměnili. Další dvě šance, které mohly skončit gólem, jsme také nevyužili, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.
Do druhé půle jsme vstoupili lépe a hned z první akce jsme skórovali. Během několika dalších minut jsme zvýšili na 2:0. Po zbytek zápasu jsme kontrolovali hru a po rohovém kopu přidali třetí branku. Krátce nato jsme vstřelili čtvrtý gól a to byl také finální výsledek utkání.
Na závěr bychom rádi poděkovali soupeři za vynikající organizaci a pohostinnost. Možnost sehrát toto utkání velmi oceňujeme, stejně jako kvalitu jejich týmu. Zároveň bych chtěl poděkovat našim hráčům za výborný výkon a vzornou reprezentaci našeho klubu.