clanek-1

Zasloužené vítězství Pardubic

12.08.2023, 12:30
AFK Libčice nad Vltavou

FK Dukla Praha

0:2

(0:2)

2. kolo, U17 - mladší dorost A 2022/2023

FK Pardubice

Sestava domácí:

Mencl – Marcol (46. Kolínek), Tuček, Leidl – Korbel, Holeček, Nedbal (75. Bednář), Breburda, Zajíček (62. Hudec) - Kejmar (62. Váňa), Zouhar (62. Štěrba)

Sestava hosté:

Ani ve druhém utkání podzimní části mistrovské soutěže se našemu týmu nepodařilo bodovat a tentokrát nevstřelilo ani branku.

Hosté byli po většinu utkání silnější a odvážnější v kombinaci a zaslouženě zvítězili. My jsme bohužel opět zbytečně inkasovali v úvodu po chybě v rozehře a druhou branku hostům darujeme z přímého kopu. Vysoké napadání nás dnes stálo hodně sil, jelikož hosté měli svoji kvalitu. I tak jsme už v I. poločase měli 3 dobré příležitosti s kterými jsme ale naložili prachbídně. Ve II. poločase to byl spíše boj. Kluci se snažili s průběhem utkání ještě něco udělat, přemíra snahy ale vyústila v nesmyslné fauly a zbytečné kouskování hry. Navíc nám scházela větší odvaha a aktivita v mezihře, a tak jsme se k zakončení dostali jen ze středních vzdálenosti, anebo po odražených míčích. Snaha kluků nebyla odměněna ani ke konci utkání, kde jsme neproměnili největší vyloženou šanci utkání.