clanek-1

V derby Prahy 6 jsme s Aritmou zvítězili

15.04.2023, 12:30
UMT Aritma

SK Aritma Praha

1:6

( 0 : 2)

18. kolo, U15 - starší žáci A 2022/2023

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Škapa (41. Hošek), Glamoš (50. Včelař), Grossmann, Dostál, Kiknavelidze, Máca, Čížek, Pavlečka, Vošahlík (41. Švarc), Tříletý, Kolář (62. Lacina)

Sestava hosté:

Hladík – Kuntoš, Habrych, Sixta (70. Čvirk) – Mellion, Novák, Tvrdý, Ford – Weiss (61. Kindl), Čurda, Syneček

  • Branky: 60. Čížek - 1. Weiss, 36. Čurda, 42., 62. Ford, 63. Syneček, 89. Čurda , ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
Zápas se měl původně odehrát v sobotu, ale kvůli špatnému počasí jsme hráli až v neděli na umělé trávě.

Utkání očima hráčů Matěje Hladíka a Tobiáše Habrycha: Hned po prvním výkopu jsme soupeře zatlačili a v 1. minutě dali gól. Soupeř nás dobře dostupoval a projevil velkou bojovnost. Měl několik šancí, ale naši stopeři nás podrželi a šance odvrátili. Snažili jsme se kombinovat, ale moc nám to nešlo. Posledních deset minut jsme na soupeře znovu zatlačili a dali další gól. Tím skončil první poločas. Druhý poločas jsme začali stejně jako ten první, a to rychlým gólem. Poté jsme si vytvářeli další šance a úspěšně drželi míč. V 60. minutě měl svou šanci náš soupeř po protiútoku a zmatku ve vápně, ze které se mu podařilo vstřelit gól. To nás ale nezastrašilo, naopak nás to nakoplo a během dalších třech minut jsme přidali 2 góly a zvýšili tak na 5:1. Do konce zápasu už jsme se nikam nehnali a drželi jsme míč. V poslední minutě jsme ještě dali gól na 6:1 a tím zápas skončil.

Hodnocení trenéra:

Trenér Pavel Papež po zápase řekl: „Na začátku zápasu jsme se přizpůsobili hře soupeře. Nejednalo se o velkou kombinaci a spíše jsme chtěli hrát rychle nahoru, ale to se nám nedařilo, protože naše přihrávky byly nepřesné a zbrklé. I přes rychle vstřelenou branku jsme se uklidnili až v druhé polovině prvního poločasu. V poločase druhém jsme již trpělivě a přesně kombinovali a dokázali vstřelit další čtyři branky. Soupeř již ve druhém poločase nijak nevzdoroval a my kontrolovali hru až do konce utkání.“