clanek-1

U12 na Xaverově při umělém osvětlení

21.09.2022, 17:30
UMT Xaverov

SC Xaverov Horní Počernice

4:11

()

1. kolo, U12 mladší žáci B 2022/2023

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté:

Fejfar J, - Dvořák M, Lamboj J, Šťastný M, Vodecký M, Rolek V., Šedivý V, Maceček T, Netík R, Svoboda E, Kasl D, Sobotka V.

  • Branky: 2,3,4,22,65. Dvořák, 30,84. Vodecký, 48,59. Svoboda, 54,82. Kasl ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
Ve středu v podvečer jsme se utkali s Xaverovem v dohrávce prvního kola. Utkání se mám povedlo a výsledkem bylo jedenáct vstřelených branek v síti soupeře.

Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně a skvělý vstup přetavili ve 3 rychlé góly. Třígólový náskok kluky uklidnil a hráli pěkný kombinační fotbal. Těžké situace se neustále snažili řešit konstruktivně, předváděli dobré individuální průniky, hledali dobře postavené spoluhráče do rychlých narážeček. Objevovalo se i otáčení těžiště hry. Kombinační hra klukům přinesla další vstřelené góly. První dvě třetiny utkání byly z naší strany velmi dobré po všech stránkách. Bohužel ve třetí třetině se nám nepodařilo navázat na dosavadní hru. Soupeř nás několikrát zatlačil do obrany. Naše standardní situace byly nebezpečné spíše pro nás a domácí po nich chodili do rychlých protiútoků, které dokázali přetavit v branky. Samotný závěr utkání jsme odehráli opět v dobré kvalitě.

Do dalších utkání jdeme se zkušeností udržet koncentraci po celou dobu hry. V jiných utkáních by nás takovýto výpadek mohl mrzet daleko více.