clanek-1

Proti Střešovicím jsme se prosadili hlavně herně a střelecky

01.10.2022, 10:15
Ruzyně

FK Dukla Praha

9:2

(3 : 1)

7. kolo, U15 - starší žáci A 2022/2023

SK Střešovice

Sestava domácí:

Hladík – Slabý, Novák, Kuntoš – Čurda, Čvirk Tvrdý, Hovadík – Zavadil, Ford (41. Mellion), Nový (41. Sixta)

Sestava hosté:

Nahorianskyi - Dušek, Frýdl, Liška, Grégr, Steinbauer, Weis (59. Přikryl), Masopust, Houdek (59. Veselý), Stauch, Davalos (66. Škába)

  • Branky: 4. PK Čurda,14. Tvrdý, 22. Zavadil, 42. Tvrdý, 47. Čvirk, 59. Slabý, 66. Zavadil, 71. Slabý, 78. Tvrdý - 34. Weis, 80. Stauch , ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
Do Ruzyně zavítal další tým z Prahy 6, tentokrát jsme přivítali kluky ze Střešovic.

Utkání očima hráčů Adama Hovadíka a Matěje Hladíka: Hned pár minut po začátku zápasu jsme kopali penaltu a tu Tomáš Čurda proměňuje a posílá tím náš tým už ve 4. minutě do vedení. Pár dalších minut jsme soupeře tlačili na jejich polovině, ale nedařilo se nám vstřelit gól, až ve 14 minutě poslal tým do dvougólového vedení Matyáš Tvrdý. Hned po dalších osmi minutách Jakub Zavadil přidává další gól do soupeřovy branky. V prvním poločase se toho na obou stranách moc nestalo a ve 34. minutě dostáváme gól a první poločas končí 3:1 pro Duklu. Hned ze začátku 2. poločasu jsme dali gól. Deset minut po vstřeleném gólu jsme hráli zbrkle. Po zbytek zápasu jsme dobře kombinovali a dostávali se do šancí. Kolem 65. minuty završil Jakub Zavadil hattrick. V poslední minutě zápasu Matěj Hladík pokazil rozehrávku a dostali jsme gól.

Hodnocení trenéra:

Trenér Pavel Papež po zápase řekl: 

„Od začátku zápasu jsme kluky ze Střešovic kombinačně přehrávali, ale postupem času se naše kombinace vytratila a kluci chtěli hrát každý sám za sebe. Z toho také pramenila naše první obdržená branka, kdy zůstal ve vápně úplně volný hráč a ten neměl problém skórovat. Ve druhém poločase se kluci vrátili ke kombinaci a uzavřeli svého soupeře na jeho polovině. Z vytvořených šancí jsme dokázali vstřelit další branky, mohli jsme však být v koncovce ještě více efektivní, kdybychom zachovali klid ve finální fázi. Za druhý poločas si kluci zaslouží pochvalu.“