clanek-1

U14: Proti Sokolovu se nám výsledkově dařilo, ale fotbalově nikoliv

23.04.2022,

FK Dukla Praha

6:1

(3 : 0)

14. kolo, U14 - starší žáci B 2021/2022

FK Baník Sokolov

Sestava domácí:

Častvaj – Novák, Kuntoš, Kindl, Sharygo (41. Habrych) – Čurda (62. Lindauer), Ford, Sixta – Slabý, Nový, Drašnar

Sestava hosté:

Bertleman, Stolec, Liška, hudlický, Randa, Machtl, Kuneš, Holovijčuk, Jankovský, Zinner (53. Čížek), Feitl (53. Kornatovský)

  • Branky: 9., 28., 33., 62. Nový, 45. Drašnar, 56. Hudlický (vl.), 79. Holovijčuk , ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
Do areálu na Ruzyni k nám k prvnímu domácímu zápasu zavítali kluci ze Sokolova. I v tomto utkání jsme potvrdili naši střeleckou formu, ovšem kombinačně se nám již tolik nedařilo.

Utkání očima hráčů Jakuba Nováka a Jana Drašnara: Hlavní rozhodčí zapískal a hra začala .Ze začátku jsme se do toho museli dostat a potom Ondra Nový dal náš první gól a šli jsme do vedení. Chvíli to bylo 1:0 a poté skóroval znovu Ondra Nový po nádherném centru Ivana Slabého. Po druhém gólu jsme tlačili na brankáře a Ondra Nový dával svůj třetí gól. Do šaten jsme šli za stavu 3:0. Druhý poločas začal střídáním Vladimíra Sharyga a místo něj nastoupil na pravého obránce Tobiáš Habrych. V druhém poločase jsme pokračovali v dobré kombinační hře. Náš 4 gól vstřelil Jan Drašnar po skvělé nahrávce od Jakuba Nováka. V 62 minutě střídal Tomáš Čurda a místo něj nastoupil Jakub Lindauer. Důsledkem našeho tlaku si Baník Sokolov dal vlastní gól po nahrávce Ivana Slabého. První gól Baníku Sokolov padl po chybě Tobiáše Habrycha, ale ke konci zápasu jsme ještě stihli navýšit skóre na 6:1 gólem hlavou Ondry Nového po povedeném rohovém kopu Jakuba Nováka.

Hodnocení trenéra:

Trenér Pavel Papež po zápase řekl: "Zápas se nám úplně dobře herně nevydařil, ale gólové akce byly povedené. Jsem rád, že se klukům daří střelecky a není tak znát absence zraněného Jakuba Zavadila, našeho nejlepšího střelce".