clanek-1

U17: Po vyrovnaném utkání se s Teplicemi rozcházíme smírně

22.05.2022, 12:30
Slavoj Suchdol

FK Dukla Praha

3:3

(2 : 1)

26. kolo, U17 - mladší dorost A 2021/2022

FK Teplice

Sestava domácí:

Medenicka D. – Kolský T. (45. Koller S.), Fantík J., Valentík E., Kolman T. (70. Budař P.) – Haluza O. (45. Blokeš O.), Laredo T., Svoboda A. - Rakotomavo T. (76. Nguyen T.), Prior L. (60. Špírek J.), Kožený V

Sestava hosté:

Fialka – Chýle (58. Johana), Tran, Borosch, Kincl (72. Polívka) – Balázs, Podaný, Holák, Hloušek – Podivínský (80. Sedlák), Bernas (46. Balada)

  • Branky: 38. a 45. Svoboda A., 64. Rakotomavo T. – 5. Podivínský, 62. Holák, 82. Podaný , ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
V České lize dorostu jsme v dalším kole přivítali na suchdolském hřišti tým Teplic. V bojovném utkání, kdy se hra přelévala ze strany na stranu, vstřelily oba týmy po třech brankách a utkání tak skončilo remízou 3:3.

Brzy po začátku se už měnilo skóre, když jsme nezachytili rychlý náběh za obranu teplického útočníka, jehož střelu Djordji Medenica pouze vyrazil a po dorážce šly Teplice do vedení. Poté se hra vyrovnala a příležitosti se střídaly na obou stranách. Teplice využívaly dlouhých míčů na rychlé útočníky, my jsme kombinovali více středem pole. Konec první půle patřil nám, když dvakrát krátce za sebou skóroval Adam Svoboda. První gól byl z penalty, druhým po dobře rozehraném rohovém kopu prostřelil z úhlu teplického brankáře. Po změně stran se hrál opět velmi bojovný fotbal. Teplice hrály velmi důrazně a po kopnutí do našeho gólmana, šly do deseti. Přesto se jim po brejku podařilo vyrovnat. Naši kluci chtěli vyhrát a vytvářeli si více příležitostí a v 64. minutě dokázali opět strhnout vedení na svoji stranu, když pěknou akci po pravé straně zakončil Tsiory Rakatomavo. Vedení jsme ale opět neudrželi a po standardní situaci to bylo opět vyrovnané. Poté už žádný tým neskóroval a zápas tedy skončil v poměru 3:3.

Hodnocení trenéra:

Pavel Sedláček: „V úvodu jsme trošku zaspali a rychle prohrávali, ale potom se kluci rozehráli a ve středu pole jsme Teplice dokázali přehrávat, což jsme v závěru poločasu vyjádřili i brankově. I ve druhém poločase jsme chtěli jít silně za vítězstvím, bohužel jsme některé ze silných situací nedotáhli do gólu a naopak jsme si nechali dát po brejku lacinou vyrovnávací branku. Pak jsme znovu vedli a škoda následné neubráněné standardky, která nás stála vítězství. Utkání bylo velmi bojovné, vyrovnané. Kluci bojovali a vydali se a za nasazení zaslouží dnes pochvalu. “