clanek-1

Deštivé počasí v Litvínově a sedm gólů v síti soupeře

24.04.2022, 12:30

FK Litvínov

0:7

(0 : 3)

22. kolo, U17 - mladší dorost A 2021/2022

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté:

Ondřejček Š. - Nguyen T. (46. Budař P.), Valentík E., Fantík J., Koller S. - Rakotomavo T. (46. Vodrážka B.), Prior L., Kolman T. - Čejka O. (46. Kolský T.), Blecha F., Kožený V. (C)

  • Branky: 1. Fantík, 12, 59. Blecha, 22. Koller, 68. Kožený, 83, 87. Prior, ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
V silném dešti jsme se utkali na pěkné trávě s domácím Litvínovem. Podařilo se nám vstřelit sedm branek, z toho čtyři hlavou.

Do utkání jsme hráče nabádali k vysokému tempu a maximálnímu nasazení. Začátek utkání se nám vydařil, v 1. minutě jsme po rohovém kopu vstřelili hlavou úvodní branku utkání. Další dvě branky v prvním poločase jsme vstřelili také hlavou po standartních situacích, kdy jsme zužitkovali výškovou převahu a precizní zahrávání. Hra se nám dařila poměrně dobře. Kombinovali jsme, drželi míč, neustále jsme útočili a domácí nepouštěli z vlastní poloviny. V individuálních akcí jsme mohli být mnohem odvážnější. Často jsme volili hru na jistotu, dozadu a do stran.

V druhé půli už kluci předváděli více přímočarých akcí, a více průniků do pokutového území. Zlepšení přineslo další čtyři branky, které kluci vstřelili po pěkných, pohledných akcích.

Jsme moc rádi, že se do utkání vrátili někteří hráči, kteří byli delší dobu zranění.

Velký respekt a uznání si zaslouží soupeř z Litvínova. V týmu měli i o dva roky mladší kluky a i přesto, že pro ně utkání bylo velmi náročné, neustále se snažili rozehrávat konstruktivně a chtěli hrát kombinační fotbal.

Další utkání nás čeká v neděli na svátek práce, kdy doma hostíme FK Mladou Boleslav.