clanek-1

U17 - Velký pátek a druhá porážka v řadě

15.04.2022, 12:30
TJ Slavoj Suchdol

FK Dukla Praha

1:4

(0 : 3)

21. kolo, U17 - mladší dorost A 2021/2022

FC Tempo Praha

Sestava domácí:

Šanda D. - Kolský T. (46. Koller S.), Kolman T., Fantík J., Nguyen T. (46. Valentík E.) - Rakotomavo T. (C), Prior L. (75. Kožený V.), Haluza O. (46. Laredo T.) - Blecha F., Čejka O. (46. Pešek T.), Uher P.

Sestava hosté:

  • Branky: 4., 21. a 45. Mužič, 63. Píša - 49. Blecha, ŽK: , ČK: , Rozhodčí: Nejedlo - Machýček, Chládek
Na Velký pátek jsme se utkali s pražským Tempem. Na přírodní trávě na Suchdole bylo k vidění rychlé, bojovné utkání, které na svou stranu dokázalo překlopit Tempo a vyhrálo 4 : 1.

Na Velký pátek jsme se utkali v pražském derby s Tempem. Utkání bylo od začátku velmi svižné a bojovné. Bohužel hned ve 4. minutě Tempo vystihlo naši rozehrávku a z rychlé akce střelou otevřeli skóre utkání. Naši kluci se snažili kombinovat, držet míč, avšak nás srážely nepřesné a těžké přihrávky, které kluci volili místo jednoduššího řešení situací. Tempo do poločasu vstřelilo další dvě branky. Obě branky jsme soupeři usnadnili tím, že jsme nebyli důrazní.

Do druhého poločasu jsme prostřídali a ihned byla z naší strany znát jiná, silná energie. Ve 49. minutě jsme dobrý úvod poločasu přetavili v branku. Kluci se nadále hnali za vyrovnáním, bohužel další individuální chyba přinesla čtvrtý gól Tempa, což byl pro nás moment, který nás srazil a od té doby jsme se už nedostávali tolik do šancí.

Utkání tak skončilo naší porážkou 1:4.

Další utkání odehrajeme v neděli 24.4. na půdě FŠ Litvínova.