clanek-1

U17 v prvním jarním kole neuspěla na hřišti Chrudimi

13.03.2022, 12:30
V Průhonech

MFK Chrudim

2:1

(2 : 1)

16. kolo, U17 - mladší dorost A 2021/2022

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Kobera – Moc, Lang, Vavřín, Holý, Kosina, Novotný, Rešetár, Bleha, Čejka, Pilař

Sestava hosté:

Šanda D. – Vodrážka B. (45. Onderišin O.), Müller T., Koller S. (62. Fantík J.), Kolský T. – Kolman T., Rakatomavo T., Šelicha M. – Pešek T. (45. Čejka O.), Babka V. (45. Blecha F.), Blokeš O. (62. Prior L.)

  • Branky: 25. a 31. Novotný – 36. Blokeš ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
Po zimní přípravě jsme poprvé hráli na přírodní trávě za hezkého, slunečného počasí. Utkání jsme s bojovným týmem Chrudimi prohráli o jeden gól, když všechny branky padly v prvním poločase.

Od začátku se hrálo velmi důrazně s množstvím osobních soubojů. Těžký terén příliš kombinačnímu fotbalu nepřál. Náš tým se přes snahu nemohl dostat do tempa a hra a kombinace nám vázla. Nebyli jsme přesní a s důrazem domácích jsme si nedokázali poradit. Situaci navíc hodně zkomplikovaly dvě chyby v naší obraně, kdy zejména druhý gól, jsme soupeři doslova darovali. Následně se nám podařilo snížit a vypracovali jsme si další zajímavé příležitosti, které jsme bohužel neproměnili. I ve druhém poločase se více bojovalo než hrál fotbal. My jsme si opět vypracovali několik slibných šancí, ale opět jsme selhali v koncovce. Soupeř se soustředil na obranu a vyrážel do nebezpečných brejků. Skóre se však do konce utkání už nezměnilo.

Hodnocení trenéra:

Trenér Pavel Sedláček po utkání řekl: „Dnes nám utkání nevyšlo. Věděli jsme, že nás čeká nepříjemný soupeř, navíc po celé zimní přípravě na umělce jsme se nedokázali herně přizpůsobit na přírodní hrbolatý terén. V naší hře bylo spousta nepřesností a vázla kombinace. I tak jsme si však dokázali vypracovat několik slibných příležitostí, ale bohužel jsme proměnili pouze jednu a navíc po chybách v obraně jsme si nechali dát laciné dvě branky. Hra v pokutových územích zůstává pro nás nadále tématem číslo jedna do dalšího tréninku “