clanek-1

U19 - vysoká výhra v Neratovicích

27.03.2022, 10:00
FK Neratovice

FK Spolana Neratovice

0:8

(0 : 2)

18. kolo, U19 - starší dorost A 2021/2022

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté:

Spilka – Krejčí, Suchan, Ungerman, Fojt (60. Nikl) – Krenciv (60. Grunnet-Jensen), Samson – Ulman, Sabo, Uher

  • Branky: 35., 74., 76., 83. a 90 (PK) Sabo, 28. Krenciv (PK), 71. Břeh, 85. Samson , ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
Po herně vyrovnaném prvním poločasu o vysokém vítězství rozhodla až naše produktivita ve druhé půli. Pěti brankami se blýskl Jiří Sabo.

Přes vysoký počet branek se vítězství nerodilo úplně snadno. Domácí byli velmi aktivní a hlavně v úvodu dělal našemu týmu jejich presink a standardní situace potíže. Postupem času jsme si však vytvořili převahu, ze které pramenila první branka, kterou díky proměněné penaltě po faulu na Saba proměnil Krenciv. Do poločasu se ještě trefil Sabo po samostatném nájezdu a Fojt nastřelil tyč. Zlomový byl třetí gól Ondřeje Břeha, díky kterému již domácí postupně rezignovali a my přidali další branky po pěkných akcích.

Hodnocení trenéra:

Trenér Kulvajt byl po utkání samozřejmě spokojen: "Opět nám chvíli trvalo, než jsme si zvykli na přírodní trávu, postupem času však byla znát naše vyšší herní kvalita, díky které jsme si vytvořili převahu i šance. S jejich proměňováním hlavně v prvním poločasu však stále nemůžeme být úplně spokojeni. Na druhou stranu je potřeba vyzdvihnout skvělý střelecký počin Jirky Saba, který odehrál opravdu vydařené utkání. Věřím, že mu forma vydrží i do dalších zápasů, kde nás čekají výrazně těžší soupeři."