clanek-1

Naše béčko opět úspěšné - tentokrát porazilo Kladno

12.02.2022, 10:15
UMT Rynholec

SK Kladno

1:4

(1 : 1)

Přípravné zápasy 2021/2022 B tým

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Petík - Ježdík , Noll, Rendla, Borák, Říha, Šnobl, Čížek, Javorek, Balšánek, Šíma, Dostál, Cimrman,Janík

Sestava hosté:

Štefan (60. Spilka) – Bican , Kozojed (46. Čížek),Zárybnický ( 46.Mládek)– Hudec ( 60. Štefančin), Krenciv, Villaseca - Kočí (46. Varačka), Štefančin (46. Hodek), Hrubeš


  • Branky: 18. vlastní Ludvíček - 26. a 84. Štefančin, 76. a 86.Hodek ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
Rezerva Dukly sehrála další přípravné utkání, tentokrát s divizním mužstvem SK Kladno na umělé trávě v Rynholci a zvítězila 4 :1, po poločase 1:1.

V prvním poločase "domácí" kladenští hráči vycházeli blokové obrany a z ní vyráželi do brejků. Po jednom takovém protiútoku a prudkém centrovaném míči z pravé strany tečoval míč D. Ludvíček a domácí vedli 1 0. Dukla vyrovnala Štefančinem po přihrávce Kočího střelou ze 14m.

Z prvního poločasu stojí za zmínku gólová šance Dukly v 8. minutě, kdy po přihrávce D Ludvíčka z levého křídla střílel ze 13 metrů J. Hrubeš z levé spojky, ale míč skončil těsně vedle domácí branky.

Kladno si vypracovalo gólovou šanci v 17. minutě po rohovém kopu, ale střela domácího útočníka ze 14m skončila vedle branky Dukly.

Do druhého poločasu oba trenéři prostřídali jedenáctky z první půle a Dukla začínala jednoznačně vládnout na hřišti. V 54. minutě se dostal do gólové šance J. Hodek, ale jeho střelecký pokus zblokovala domácí obrana. V 59. minutě nastřelil J. Hrubeš břevno kladenské branky po střele z levé spojky, když mu přihrával J. Hodek. V další gólové šanci se ocitl J. Hodek po přihrávce J. Hrubeše v 60. minutě, ale brankář Kladna stačil vyrazit na rohový kop. V této fázi Dukla kontrolovala hru a domácí Kladno nepouštěla na svoji polovinu. V další dobré gólové pozici se ocitl v 61. minutě M. Varačka, ale brankář Kladna jeho střelu z osmi metrů kryl. O minutu později se ulevilo domácímu Kladnu, to když na malém vápně v gólové šanci J. Štefančin po centrovaném míči z pravé strany od D. Ludvíčka nedokázal dopravit míč do Kladenské branky . V 74. minutě po kombinaci J. Hrubeš - J. Hodek - M. Varačka, nastřelil M. Varačka z osmi metrů břevno Kladenské branky .

V 76. minutě byl útok Dukly úspěšný a po kombinaci N. Krenciv - M. Varačka zakončoval J. Hodek do prázdné branky na 2 1.

Postupem času tlak Dukly sílil a kladenští se snažili o hrušové protiútoky. V 83. minutě brankář z Kladna stačil vyrazit střelu M. Varačky z 15m.

První střelecký pokus ve druhém poločase Kladenských v 84. minutě z 15 metrů skončil vedle branky Dukly.

Dukla potom vstřelila v 84. minutě J. Štefančinem gól na 3 : 1, po závaru ve velkém vápně Kladenských, když střelci přihrával J. Hodek a J. Hrubeš, a v 86. minutě završil skóre J. Hodek po přihrávce D. Villasecy, 4-1.

Poslední slovo pak měli kladenští, kteří vystřelili z 24metrů lehkou střelu, kterou D. Spilka v brance Dukly kryl.

Dukla tak zvítězila po zásluze rozdílem tří gólů.