clanek-1

B-tým remizoval s Hostouní

29.01.2022, 10:00
UMT Satalice

FK Dukla Praha

1:1

(1 : 1)

Přípravné zápasy 2021/2022 B tým

Sokol Hostouň

Sestava domácí:

Buchlák (55. Gothard) - Helík (55. Zárybnický), Čížek, Kozojed, Březina - Hudec, Křenek (69. Novák), Krenciv (46. Dostál) - Kočí (46. Villaseca), Hodek, Varačka

Sestava hosté:

Pančev (46.Tetour) - Zahradnychnyy, Shkybia, Charvát (46. Marek), Kubáň - Contreas, Hucek, Fotr (46. Januška) - Miker (46. Vlasák), Šmerda (46. Hájek), Barbara

  • Branky:33. Kočí - 36. Fotr , ŽK: , ČK: , Rozhodčí: Vojáček - Andras, Kohout
Rezerva Dukly si pozvala na další přípravný zápas účastníka ČFL, sk. A, Sokol Hostouň na UMT v Satalicích. Po vyrovnaném zápase se oba soupeři rozešli smírně 1:1.

Za silného větru, v prvním poločase doprovázeném deštěm s ledovou krupicí se jako první dostala do gólové šance Dukla ve 24. min., Hodkův samostatný nájezd na hostujícího brankáře Pančeva vyřešil brankář Hostouně pádem pod nohy za cenu následujícího trestného kopu Dukly ze 17 metrů, který však Hodek namířil do míst, kde byl připraven hostující brankář. Ve 32. min. hostující brankář opět zneškodnil gólovou střelu Hodka, tentokrát z 12 metrů z úhlu.

Ve 33 min. již byl úspěšný v koncovce V. Kočí, který se nejlépe zorientoval ve velkém vápně hostí a dostal Duklu do vedení 1:0.

Hosté ale hned o tři minuty později po zaváhání obrany Dukly vyrovnali Fotrem.

V 38. min. brankář Buchlák v dukelské brance zneškodnil gólovou šanci hostujícího Mikera.

Když pak v poslední pětiminutovce Dukla neproměnila tři gólové šance (dvakrát Hodek a jednou Kočí), skončila první půle nerozhodně 1:1.

Do druhé půle oba trenéři, domácí A. Majer i hostující D. Rodinger, vystřídali všechny náhradníky z laviček. Lépe se v poli dařilo hostům, kteří již nepouštěli dukláky do gólových šancí, naopak Gothard v brance Dukly v 83. minutě vytáhl míč v gólové pozici od hostujícího Janušky po jeho střele z 12 metrů

V poslední minutě zápasu se pak po narážečce od Kozojeda dostal do dobré pozice D. Villaseca, ale jeho střela z pravé spojky z 11 metrů skončila těsně vedle.

Dobře rozhodovala trojice rozhodčích : jako hlavní p. Vojáček a na čarách p. Andras a Kohout.