clanek-1

Dobrý herní projev na výhru nestačil, z Teplic odjíždíme bez bodu a s šesti góly v naší síti

24.10.2021, 12:45
FC Duchcov

FK Teplice

6:0

(3 : 0)

11. kolo, U17 - mladší dorost A 2021/2022

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté:

Blokeš O. – Vodrážka B.,Kolman T. (62. Prior L), Fantík J., Kolský T. (46. Svoboda A.) – Kožený V., Šelicha M., Rakotomavo T. – Blecha F. (46. Haluza O.), Uher P., Špírek J. (67. Čejka O)

  • Branky: 22. Bernas Jindřich, 24. Podivínský Šimon, 45. Tran Duy Tan, 55. Podivínský Šimon, 68. Bernas Jindřich, 90. Bzura Jonáš ŽK: 0 - 85. Rakotomavo, 88. Fantík ČK: bez karet, Rozhodčí: Doubek Tomáš - Kyncl Tomáš, Živnůstka Filip
  • Diváci: 50
Na těžkém terénu jsme odehráli herně dobré utkání, ve kterém jsme si dokázali vytvořit územní převahu, kterou jsme však nedokázali vyjádřil gólově. Domácí hrozili zejména z rychlých protiútoků, které dokázali přetavit v branky a nakonec vyhrát 6:0.

Na těžkém terénu v Duchcově se od začátku utkání hrál důrazný a urputný fotbal. Postupem času se nám dařilo hru více uklidnit a podržet míč. I vinou nepřesných a ukvapených přihrávek ve finální části hřiště jsme se bohužel do větších příležitostí nedostávali. Po jednom dlouhém míči za naši obranu a nedorozumění stopera s brankářem se domácí ujali vedení. Za nedlouho se domácí radovali znovu, kdy jsme jim míč nabídli individuální chybou a nedůrazem na hranici naší šestnáctky. Kluci se stále hnali do útoku, předvedli několik pěkných akcí po zisku míče na soupeřově polovině, kýžený gól bohužel nepřišel. Naopak hosté přidali do poločasu ještě jednu branku. Do šaten se tak šlo za stavu 3:0.

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako poločas první. Naši kluci dobře napadali rozehrávku soupeře, ti byli nuceni hrát dlouhé míče, které naši stopeři zvládali odehrávat. Prakticky celý druhý poločas jsme Teplice nepustili z vlastní poloviny. Ve finální fázi hry nám chyběl vždy kousek, abychom naše akce dotáhli do konce a vsítili branku. Domácí se dostali k několika rychlím protiútokům, které proměnili v další tři góly. Velká pochvala klukům patří za nasazení, tempo jejich hry, kdy ani za stavu 5:0 nepolevovali a domácí stále přehrávali, šli si za gólem, který nakonec bohužel nepřišel.

Poslední utkání podzimní části soutěže odehrajeme už v pátek 29.10 v TCM na Strahově proti AC Sparta Praha.