clanek-1

Vítěznou sérii ukončil Hradec Králové.

10.10.2021, 12:30
SA TJ Slavoj Suchdol

FK Dukla Praha

0:4

(0 : 1)

9. kolo, U17 - mladší dorost A 2021/2022

FC Hradec Králové B

Sestava domácí:

Šanda D – Budař P (74. Čejka O)., Kolman T (46. Kolský T), Muller T., Laredo T (46. Valentík E) – Kožený V., Šelicha M., Vodrážka B. – Haluza O (46. Blecha F)., Uher P., Špírek J.

Sestava hosté:

Novotný - Hejcman (60.- Sejkora), Kuřátko (80.- Žalud), Rejman, Metlický, Machala (74.- Šťastný), Karel, Halama, Novák (74.- Moravčík), Kulič, Pavlík

  • Branky: 37.- Novák, 65.- Kuřátko, 83.- Pavlík, 86.- Metlický, ŽK: 0 - 0, ČK: 0 - 0, Rozhodčí: Ježek - Les, Stěhule.
  • Diváci: 55
V nedělním slunném odpoledni hradečtí přerušili v kvalitním utkání vítěznou sérii našich mladších dorostenců. Z naší optické převahy jsme bohužel nevytěžili žádný gól, naopak hosté byli velmi produktivní a zaslouženě si na východ Čech odvážejí výhru v poměru 4 : 0.

O poločasové přestávce proběhl opět doprovodný program - soutěž ve střelbě pokutových kopů (fotoreportáž v galerii)

Do utkání jsme nevstoupili nejlépe, hosté byli velmi aktivní a svým pohybem dělali problémy naší rozehrávce. Z kraje utkání si vytvořili několik dobrých náznaků šance. Postupem času jsme se ke slovu dostávali také my. Kluci zlepšili pohyb, začali získávat míče vysoko na útočné polovině, což vedlo k naší územní převaze, bohužel jsme z této dobré pasáže nevytěžili víc, než několik zblokovaných střel. Ve 37. minutě tak přišel trest. Hosté udeřili z dobře zahrané standardní situace a do šaten se tak šlo za stavu 0:1.

Do druhého poločasu jsme prostřídali a šli s cílem a odhodláním utkání otočit. Soupeře jsme od začátku zatlačili, ale opět nám chyběla potřebná kvalita a klid ve finální třetině hřiště, kde jsme si nedokázali situace lépe připravit. V 55. minutě se po autovém vhazování uvolnil Filip Blecha a pohotovou střelou z zpoza šestnáctky ohrozil branku hostí, brankář však střelu zlikvidoval. V 65. minutě hosté využili další standardní situaci a šli do vedení 0:2. Ke konci utkání našim klukům docházeli síly a už jsme si nevypracovávali další dobré příležitosti. Naopak hradečtí ještě dvakrát rozvlnili síť naší branky a nakonec si odvezli výhru v poměru 0:4.

Do dalšího utkání nabereme potřebné síly a jdeme s odhodláním vrátit se na vítěznou vlnu.

Následující utkání odehrajeme v neděli 17.10 opět na domácí půdě na Suchdole od 12:30 s týmem FC Slavia Hradec Králové.

O poločasové přestávce proběhl opět již tradiční doprovodný program - divácká soutěž ve střelbě pokutových kopů (viz fotogalerie).