clanek-1

Dorost U 19 remizoval s Libercem

12.09.2021, 10:15
TJ Slavoj Suchdol

FK Dukla Praha

1:1

(1 : 1)

5. kolo, U19 - starší dorost A 2021/2022

FC Slovan Liberec

Sestava domácí:

Gothard - Ulman, Suchan, Löffler, Fojt - Krenciv, Nikl (60. Samson), Villaseca (68. Bačinský) – Novotný (77. Bartošek), Bohatý (68. Pešan), Kasal (60. Magdi)

Sestava hosté:

Novák - Hudák, Wydrzynski (87 - Beníček), Lupoměský, Vyčítal (84. - Gábor), Bartoš (71. - Rafaj), Lexa, Fidra, Kočka, Peuker (46. - Musil), Čechovič (71. - Šolc)

  • Branky: 37. - Kasal (D) - 29. - Hudák (L) , ŽK: 43. - Kasal (D) - 58. - Kočka (L), 81. - Šolc (L) , ČK: 0 , Rozhodčí: Vojtěch - Popelka, Pytloun .
  • Diváci: 75
Ve velmi kvalitním a bojovném utkání se obě družstva prezentovala velmi dobrým výkonem a utkání nakonec skončilo po zásluze dělbou bodů

V úvodu si hosté vypracovali několik rohových kopů, ty jsme však dokázali bezpečně odvrátit. My naopak zahrozili třemi střelami ze střední vzdálenosti. Ve 20. minutě nás podržel Lukáš Gothard, když vychytal agilního Vyčítala v samostatném nájezdu. O pár minut později však šli hosté do vedení po přesné hlavičce Hudáka po rohovém kopu. Do poločasu se nám však podařilo vyrovnat po skvělém presinku Krenciva a nekompromisní koncovce Kasala. Druhý poločas se nesl v podobném duchu, jako ten první. Hosté hrozili z centrovaných míčů a standardních situací, my naopak z rychlých přechodů. Největší šanci zneškodnil Pešanovi brankář Novák a když ani závěrečný tlak gól nepřinesl, rozešli jsme se s Libereckými smírně 1:1.

Hodnocení trenéra:

Trenér DUKLY Tomáš Kulvajt po utkání řekl:

"V první řadě jsem rád za výrazně zlepšený výkon v porovnání s předchozím zápasem v Jablonci, protože dnes proti nám stál zatím nejkvalitnější soupeř. Zápas měl díky kvalitě a intenzitě hry extraligové parametry a k vidění byly i některé vynikající individuální výkony. Oba týmy se prezentovaly svou typickou hrou. My kombinačním pojetím, hosté přímočarostí s využitím křídelních prostor. Samozřejmě bychom byli raději za vítězství, ale remízu, která korespondovala s průběhem hry přijímáme s pokorou. V konečném zúčtování může být bod za dnešní remízu velmi cenný."