clanek-1

U16: Mladší dorostenci pokračují ve vítězné sérii

26.09.2020, 12:30

FK Dukla Praha

6:1

(2:0)

6. kolo, U16 - mladší dorost B 2020/2021

Motorlet Praha B

Sestava domácí:

Havlíček J. – Prior L., Rakotomavo T. (45. Onderišin O.), Haluza O. (60. Čejka), Kolský T. – Kožený V., Šelicha M., Nguyen T. (45. Laredo T.) – Špírek J. (45. Blokeš O.), Uher P., Blecha F. (45. Budař P.)

Sestava hosté:

Tichotka – Schalek (88. Čipera), Kos (46. Tychshenko), Ret T., Kulíšek, Kleibel (46. Foreman), Zaripov (71. Ondraschek), Dascal, Jedlička, Ret F., Glanc

  • Branky: 33. Prior L., 38. Blecha F., 71. Šelicha M., 76. Blokeš O., 83. Kožený V., 88. Uher P. – 69. Ret F.
V dalším kole divize mladšího dorostu přivítal náš tým v Suchdole Motorlet. Utkání se hrálo na těžkém, podmáčeném terénu a za vytrvalého deště. Kluci po velmi dobrém, bojovném výkonu dokázali zvítězit v poměru 6:1.

Terén a počasí naší kombinační hře příliš nepřály. Přesto se kluci s těžkými podmínkami vyrovnali velmi dobře. Svou bojovností, pohybem a kvalitním presinkem jsme dostávali soupeře pod tlak. V úvodní pasáži jsme však nedokázali kromě dvou silných situací výrazněji ohrozit branku soupeře. Utkání jsme zlomili ke konci první půle, kdy jsme krátce po sobě vstřelili dvě branky, které nás uklidnily. I ve druhé půli se hodně bojovalo a soupeř se dostal zpět do zápasu proměněnou penaltou, na kterou jsme ovšem my brzo odpověděli a následně přidali další tři góly až na konečných 6:1.

Hodnocení trenéra:

Pavel Sedláček: „Opět bych chtěl kluky pochválit za dobrý výkon, kdy bylo potřeba kromě fotbalové kvality ukázat i silnou vůli a bojovnost. Kluci šli od začátku pevně za vítězstvím a utkání zvládli. Přes těžké podmínky jsme ukázali několik velice hezkých akcí zejména po křídlech. Také jsme vstřelili pěkných šest branek. Na finální fázi poslední týdny hodně pracujeme a je vidět, že si kluci v zakončení víc a víc věří. I tak jsme některé další příležitosti nevyužili, ale to patří k fotbalu. Určitě musíme ocenit i bojovnost a aktivitu směrem vpřed a také se nám docela dařilo presovat na půli soupeře. Děkujeme všem rodičům za podporu a těšíme se na odložené utkání s Jabloncem, které hrajeme ve středu 30.9. v Suchdole v 15:15.“