clanek-1

U19: Tři body z Jablonce díky zlepšenému výkonu ve druhé půli

13.09.2020, 10:15

FK Jablonec

3:5

(1:1)

4. kolo, U19 - starší dorost A 2020/2021

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté:

Štefan – Ulman, Kozojed, Noll (39. Uhlíř), Fojt (58. Efenberk) – Villaseca (Terentjev), Novotný A., Hudec – Šebrle, Klimt (58. Šátek)

  • Branky: 44. a 85. Svrček, 80. Jodas – 24. Novotný Adam (Hudec), 47. Šebrle (Kozojed, Křenek), 49. Hudec (Křenek), 54. Novotný Adam (Šebrle, Uhlíř), 67. vlastní gól
Čtvrtý zápas, čtvrté vítězství. Naše devatenáctka ještě v letošní sezoně neztratila ani bod. V Jablonci v neděli na skvěle připraveném trávníku vyhrála 5:3.

Ve 24. minutě jsme šli do vedení po spolupráci Jirky Hudce a Adama Novotného. Bylo to však jedna z mála akcí, které se nám podařila dotáhnout až do koncovky. Před poločasem jsme bohužel lacino inkasovali hlavou po standardní situaci. 

Utkání rozhodl vstup do druhého poločasu. Během devíti minut jsme vstřelili tři branky a rozhodli o dalším průběhu. V 67. minutě si ještě domácí srazili centrovaný míč Šebrleho do vlastní branky a rozdíl byl již čtyřgólový. Další branky jsme přes dobré šance nepřidali, domácí naopak dvěma brankami v závěru výsledek zkorigovali.

Hodnocení trenéra:

Tomáš Kulvajt (Dukla Praha): „V prvním poločasu nám vázla přesnost hry. V zakládání útoků i v předfinále jsme byli často nepřesní a krom gólové akce jsme si žádnou další šanci nevytvořili. Vstup do druhého poločasu byl od nás naopak excelentní a třemi krásnými brankami jsme rozhodli. Následovala kvalitní pasáž, ve které jsme si vytvářeli další dobré šance, bohužel jsme je řešili pomalu a někdy až ledabyle. V závěru jsme pak dvakrát zbytečně inkasovali, což kazí dojem z jinak velmi dobře odehraného druhého poločasu.“