clanek-1

U19: V dalším přípravném zápase jsme nestačili na pražskou Slavii

11.06.2020,

SK Slavia Praha

6:0

(4:0)

Příprava U19

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté:

Bičiště (46. Štefan) – Šátek, Kozojed, Noll (46. Helík), Efemberk (46. Fojt) – Křenek (46. Novotný Adam), Terentjev (60. Krenciv), Hudec (65. Křenek) – Chalupa (46. Villaseca), Klimt (65. Efemberk), Šebrle

Proti neméně kvalitnímu soupeři, jako minulý týden, jsme i tentokrát tahali za kratší konec. Zápasy proti české špičce jsou pro nás obrovsky cenné.

Pro naše hráče, kteří ještě před pár měsíci hráli divizi staršího dorostu proti týmům jako Varnsdorf, Česká Lípa, nebo Rakovník jsou zápasy proti Spartě či Slávii, týmům s mnoha reprezentanty v sestavách obrovskou zkušeností. Oproti zápasu se Spartou jsme lépe herně obstáli až ve druhém poločasu. V tom prvním jsme si nebyli schopni poradit s rychlými útočníky domácích. V tom druhém jsme naši obrannou činnost o něco zlepšili, přesto jsem ještě dvakrát inkasovali. V útočné fázi jsme i přes několik možností neřešili finále dostatečně přesně, nebo jsme prováhali vhodný okamžik pro zakončení.

Oba zápasy nám skvěle ukázaly zrcadlo naší aktuální výkonnosti a odkryly rezervy, nedostatky, ale i potenciál našich hráčů.