clanek-1

U18: Další kvalitní zápas v přípravě

22.02.2020,

FK Dukla Praha

2:1

(1:1)

Příprava U18

MFK Chrudim

Sestava domácí:

Šmejkal - Fojt, Helík (46. Noll), Kozojed, Šátek - Krenciv (46. Terentjev), Křenek, Hudec (65. Krenciv) - Ludvíček (46. Bican), Watkins (65. Ludvíček), Pešan (46. Chalupa).

Sestava hosté:

  • Branky: 10. a 74. Šátek.
Naše osmnáctka těsně porazila v dobrém zápase Chrudim U19. Po vyrovnaném poločase dal rozhodující branku dobře hrající Šátek.

V předposledním zápase přípravy jsme si změřili síly s prvním soupeřem naší U19 v lize. Chrudimští hráči byli od první chvíle aktivní a jejich pohyb nám v úvodu dělal potíže. V 5. minutě šli po rohovém kopu do vedení. Následně se hra vyrovnala, my jsme se probrali z úvodní branky, líp se pohybovali mezi řadami, nabízeli se a v 10. minutě se prosadil Šátek, po krásnem náběhu a umístěné střele. To bylo z obou stran do poločasu vše. Do druhého poločasu jsme prostřídali pár hráčů a hra se výrazně zlepšila, když nejdříve gólman hostí dobře vychytal čistou šanci z malého vápna Chalupy. Pak stejný hráč opět dobře zakončoval do prázdné branky, jenomže chrudimský brankář byl proti. Nakonec se to ale povedlo opět dobře hrajícímu Šátkovi po krásné kombinaci středem, který nás dostal do vedení 2:1. Výsledek se pak už nezměnil i přesto, že na konci zápasu hosté znovu hráli aktivně. Kluci zvládli zápas dobře a jsem rád, že se nám pomalu vracejí zranění hráči do sestavy.