clanek-1

Rezervu Plzně jsme jednoznačně porazili

29.02.2020, 15:00
Blšany

FK Dukla Praha

4:1

(4:1)

2019/20 Přípravná utkání muži A

FC Viktoria Plzeň B

Sestava domácí: Hruška - Chlumecký, Piroch, Dancák - Doumbia, Tetour (46. Kovaľ), Preisler, Souček (56. Ullman), Krunert - Holík (46. Hašek), Fábry (46. Ayong).

Sestava hosté: Sváček - Grjciar, Hranáč, Kepl, Václavík, Vrba, Petr, Vais, Žilák, Diaz, Gabriel. Náhradníci: Valeš - Míka, Pinc, Hezoučký, Svoboda, Koželuh, Havel.

  • Branky: 5. Krunert, 8. Fábry, 10. Gabriel (vl.), 18. Holík - 39. Vrba.
Svěřenci trenéra Skuhravé generálku před začátkem jarní sezóny zvládli. Rezervu plzeňské Viktorie porazili poměrem 4:1. Branky padaly pouze v prvním poločase. Dukla se velmi rychle ujala vedení, ke konci poločasu pak Viktorie snížila. Druhý poločas už další zápletku nepřinesl.

Oba celky vstoupily do utkání velice aktivně. Hned z kraje utkání měli plzeňští k dispozici standardní situaci, kterou však nezahráli dobře, a tak se Dukla dostala do brejku. Tetour následně přihrál Krunertovi, který se nemýlil a otevřel skóre zápasu. Hned nato přihrál Holík Fábrymu, který také dokázal překonat brankáře hostů. Dukelská krasojízda pokračovala i nadále. V 10. minutě si po Tetourově akci vsítil vlastní gól Gabriel. O pár minut později Holík při další akci nastřelil tyč plzeňské branky. Gól si však nakonec připsal. V 18. minutě už po dobré akci dokázal umístit míč mezi tři tyče. Před koncem poločasu hosté snížili, když dukelského brankáře překonal Adam Vrba.

Do druhého poločasu Dukla vystřídala hned tři hráče, čtvrtého pak v 56. minutě. Všechny pokusy obou celků končily na kopačkách obránců. Nejblíže k brance měl Hašek, jeho střela zpoza vápna však byla zblokována na tyč. Druhý poločas tedy branku nepřinesl a Dukla porazila B-tým Viktorie Plzeň poměrem 4:1.