clanek-1

U18: Remizovali jsme s U19 z Ústí nad Labem

24.01.2020,

FK Ústí nad Labem

2:2

()

Příprava U18

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté: Bičiště - Efenberk, Noll, Helík, Mládek (45. Fojt) - Terentiev, Novotný A., Zich - Novotný V. (60. Křenek), Kočí (65. Magdi), Klimt.

  • Branky: 35. Novotný A., 48. Klimt.
Naše osmnáctka si v rámci zimní přípravy poměřila síly s týmem U19 z Ústí nad Labem. Zápas přinesl šance na obou stranách a soupeři se nakonec rozešli smírně 2:2.

V dalším přípravném zápase jsme jeli do Ústí nad Labem, kde jsme sehráli dobré utkání s jejich U19. První poločas byl po většinu času herně vyrovnaný a čisté šance nebyly. Do vedení jsme šli v zápase my po proměněné penaltě, kdy se prosadil Adam Novotný. A to bylo z naší strany bohužel všechno. Domácí hráči krátce nato zahráli šikovně přímý kop a před brankou se nejlépe zorientoval domácí hráč a z blízka vyrovnal. Do druhého poločasu jsme naskočili hodně dobře a vedli po gólu Klimta už ve 48. minutě. Druhý poločas byl z naší strany herně lepší a měli jsme i více šancí, které bohužel neskončily gólem. V závěru zápasu se prosadili opět domácí hráči z rohového kopu a my jsme už nedokázali tento zápas dotáhnout do vítězného konce. Tento zápas nám mimo jiné ukázal, že musíme pořád hrát a být soustředění až do konce zápasu.