clanek-1

U18: Z Karlových Varů vezeme vítězství

12.10.2019, 14:30

FC Slavia Karlovy Vary

1:5

(0:1)

10. kolo, Česká divize dorostu U19 skupina B

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté: Šmejkal – Hypius (56. Klimt), Kozojed, Noll, Šátek – Villaseca (75. Břeh), Hudec (65. Terentiev), Křenek – Watkins, Kočí, Ludvíček.

  • Branky: 13. a 61. Villaseca, 68. Kočí, 75. Watkins, 87. Klimt.
Vynikající týmový výkon jsme podali v Karlových Varech a soupeře jsme zaslouženě porazili.

Na umělé trávě v Karlových Varech jsme od začátku začali kombinovat a vytvářet si tlak na soupeře, který hrál dobrý blok v střední zóně hřiště. Snažili jsme se přes soupeře přejít po průnikových přihrávkách a nebo diagonálními dlouhými míči za obranu. Vyšlo nám to už ve 13. minutě. Pak jsme měli ještě jednu tutovku, kde míč přešel přes celé vápno, ale dorazit míč do prázdny branky nedokázali Kočí s Watkinsem. Pak na druhou stranu paradoxně začaly mít víc čistých šancí Karlovy Vary a kdybychom prohrávali, tak nikdo nemůže nic říct. Malý důraz ve vápně, nepřesnost v přihrávce a horší pokrytí prostoru našich polařů po odražených míčích dostali soupeře na koně.

Do druhého poločasu bylo řečeno pár věcí, které jsme my trenéři viděli a poukázali na to. Hra se zlepšila, šance přišly, ale gól jsme paradoxně dostali my po dlouhém nákopu za obranu, kde si nerozuměli náš stoper s gólmanem a bylo vyrovnáno. Myslím, že tenhle gól nám pomohl a začali jsme hrát lépe a týmovým výkonem jsme vstřelili hezké branky a zvítězili zaslouženě 1:5.