clanek-1

U17: Po efektivním úvodu jsme zvítězili v Boleslavi

29.09.2019, 13:15

Mladá Boleslav "B"

1:4

(0:3)

8. kolo, Česká liga dorostu U17 skupina B

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté: Spilka - Löffler, Koula (46. Novotný), Suchan - Rada, Krenciv, Samson, Villaseca (46. Pavlovský), Ulman (76. Gothard) - Pešan (46. Žiga), Dudek (46. Tomek).

  • Branky: 6. Samson (Dudek), 10. Villaseca (Samson), 13. Pešan (Rada), 78. Pavlovský.
Naše sedmnáctka se v dalším kole ligy představila na hřišti mladoboleslavské U16. Kluci už po prvním poločase vedli 3:0. Ve druhém poločase pak vedení udrželi a utkání vyhráli.

Úvod utkání se nám brankově silně vydařil. Ze čtyř možností v první patnáctiminutovce jsme tři proměnili a rychle jsme vedli o tři branky. Ještě několik minut nám vydržela silná aktivita nahoře, kde jsme měli i další možnosti k zakončení. Postupně jsme ale ubrali na pohybu bez míče a ani výstavba nebyla z naší strany optimální. Ve druhém poločase jsme měli velkou herní převahu, zlepšili jsme pohyb bez míče i nabídku do rozehry. Vypracovali jsme si několik vyložených příležitostí, bohužel při jejich proměňování jsme většinou volili složitější variantu. Hezkých akcí kolem vápna domácích předvedli kluci až dost, chybělo tomu ale více brankové radosti.