clanek-1

U19: Domácí výhra nad Teplicemi

22.09.2019, 10:15

FK Dukla Praha

3:1

(2:0)

7. kolo, Česká liga dorostu U19 skupina B

FK Teplice

Sestava domácí: Spilka – Bican (49. V. Novotný), Matoušek, Březina, Mládek (46. Čížek) – Kozel, Jeřábek, Dostál – Hrubeš (75. Helík), Hodek (61. Uhlíř), Šátek.

Sestava hosté:

  • Branky: 10. a 17. Hodek, 51. V. Novotný.
Naše U19 po kolektivním výkonu porazila v domácím prostředí Teplice, když se dokázala vyrovnat s několika absencemi a vynucenými střídáními.

Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, již po sedmnácti minutách jsme vedli 2:0, když jsme dokázali potrestat dvě zaváhání v rozehrávce Teplic. Zápas měl vyrovnaný průběh, během prvního poločasu jsme si však dokázali vytvářet gólové šance jen my, ale vedení se nám zvýšit nepodařilo. Definitivně se zápas rozhodl po nástupu do druhého poločasu, kdy nás nejdříve v první gólové šanci Teplic podržel Spilka a vzápětí jsme z rychlého protiútoku zvýšili na 3:0. Teplice už jen dokázali korigovat výsledek na 3:1 gólem po standardní situaci. V pátek nám vypadli oba brankáři kvůli zraněním, v týdnu a těsně před zápasem několik hráčů pro nemoc, na začátku poločasu jsme museli dvakrát nuceně střídat v obraně. Se všemi nepříjemnostmi jsme se vyrovnali velmi dobře, podali jsme kvalitní výkon a všichni hráči, včetně těch, co zastoupili za zraněné a nemocné, zaslouží uznání za kvalitní a pracovitý výkon.