clanek-1

U15: V pěkném otevřeném utkání jsme uspěli s Povltavskou fotbalovou akademií

01.10.2016, 10:15
Ruzyně

FK Dukla Praha

4:1

(2:1)

8. kolo, Česká liga žáků U15 B 2016/17

Povltavská Fotbalová Akademie

Sestava domácí: Bičiště, Sviták, Mejdr (35. Tomi), Noll, Erdmann (35. Hypius), Kleček, Novotný J., Křenek, Denisenko (35. Goldschmidt), Peřina (35. Helík), Mareš.

Sestava hosté:

  • Branky: 5. Mareš (Novotný J.), 7. Novotný (Peřina), 37. Tomi, 60. Helík (Bičiště).
V Ruzyni odehrála naše patnáctka další oboustranně zajímavé utkání. Brzy jsme šli do dvoubrankového vedení, ale povltavští dokázali v průběhu prvního poločasu snížit a byli hodně nepříjemní. Ve druhé půli jsme kombinačně ovládli hru a přidali další dva góly. Nakonec utkání skončilo našim vítězstvím 4:1.

Hodnocení trenéra:

Trenér Pavel Sedláček: "Za tradičně výborné atmosféry i počasí jsme v Ruzyni přivítali tým Povltavské fotbalové akademie. I když jsme vstřelili brzy dvě branky, tak náš výkon byl v první půli trochu nervózní. Ve druhém poločase jsme již byli v kombinaci klidnější, přidali jsme další dva góly a utkání dotáhli do vítězství v poměru 4:1. Utkání přineslo celou řadu podnětů k další práci – víc klidu v rozehrávce, zlepšit vzájemnou komunikaci a také vážení si příležitostí ke vstřelení gólu (zejména ve druhém poločase jsme mohli vstřelit minimálně další tři branky). Děkujeme klukům z Povltavské FA za otevřenou a pěknou hru, kdy se po celou dobu snažili o kombinaci a napadání naší rozehrávky, čímž nám umožnili hrát kombinačně. Také děkujeme všem rodičům a ostatním divákům za povzbuzování a těšíme se na další utkání."