clanek-1

U19: Utkání proti Liberci body nepřineslo

27.08.2016, 10:00
MS - Jeronýmova

FC Slovan Liberec

5:2

(3:0)

3. kolo, Česká liga dorostu U19 2016/17

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté: Šťovíček (46. Roub) - Douděra, Šmalcl, Mašek, Lauko - Dancák, Vyleta (46. Bělíček), Král - Tarasiuk (46. Bažo), Greš (46. Burget), Vlček.

  • Branky: 2x Lauko.
Utkání České ligy dorostu U19 mezi Libercem a Duklou skončilo vítězstvím prvně jmenovaného 5:2. Autorem obou branek našeho týmu byl Tomáš Lauko.

Utkání začalo aktivně z obou stran a hra se rychle přelévala nahoru - dolů. Při prvním inkasovaném gólu jsme se nechali lacino přehrát ve středu hřiště a volný hráč měl spoustu času přesně zamířit. To byl snad jediný soupeřem vypracovaný gól soupeře. Zbytek inkasovaných branek jde na vrub individuálním technickým chybám. Oba naše góly padly po vědomých součinnostech, kterých bylo v utkání velké množství, bohužel bez dalšího gólového efektu.

Hodnocení trenéra:

Trenér Jan Skoupil: "Na dnešním utkání mě mrzí dvě věci: první je, že jsme si to nemohli s kvalitním soupeřem rozdat v otevřené hře až do 90. minuty. Druhou pak, že kvalitní a vědomou hru směrem dopředu nedokážeme vyvážit poctivým výkonem v defenzivě, bez čehož se na této úrovni neobejdeme."