clanek-1

Starší dorost porazil Ústí nad Labem

20.08.2016, 10:15
SA na Šancích

FK Dukla Praha

2:0

(2:0)

2. kolo, Česká liga dorostu U19 2016/17

FK Ústí nad Labem

Sestava domácí: Šťovíček - Douděra, Barták, Mašek, Burget (85´ Šmalcl) - Král, Vyleta (85´ Macháček), Dancák (66´ Bělíček) - Tarasiuk, Greš (74´ Šolaja), Janko (58´ Bažo).

Sestava hosté:

  • Branky: Tarasiuk (Janko), Greš pen.
První aktivní poločas, ve kterém padly i obě branky zápasu, vystřídal vlažnější, druhý poločas. Na celkovém skóre se to však nepromítlo a tak Dukla zvítězila brankou Tarasjuka a Greše 2:0.

Úvod utkání byl oboustranně rychlý a důrazný. Nám se dařilo rychle kombinovat a přímočarou hrou jsme se dostávali do ohrožení branky. Po dvou nepovedených rozehrávkách jsme se dostali lehce do útlumu, z něhož nás dostala první branka po rychlé akci, zakončené střelou z prvního doteku. Ve svižném tempu jsme pokračovali do konce poločasu, kdy jsme po pokutovém kopu šli do dvoubrankového vedení. Druhý poločas už šel náš výkon bohužel výrazně dolů. Předržovali jsme míče, měli málo pohybu a naše hra postrádala rychlost a kvalitu řešení v koncovce.

Hodnocení trenéra:

Trenér Jan Skoupil: "Hodnocení je rozporuplné, jako utkání samotné. Po velmi dobrém poločase nastal velmi špatný poločas, při čemž nedošlo ke změnám v sestavě a ani ve stylu hry soupeře. Nevyrovnanost obou poločasů nás potkala v obou mistrovských utkáních. Ta dnešní jde čistě na vrub koncentrace a náročnosti na sebe sama. Objevujeme stále nová a nová témata k práci."