clanek-1

V Náchodě čtrnáctka zvítězila po penaltách.

01.10.2015, 16:00
UMT Náchod

FK Náchod

3:4sn

(2:0)

9. kolo, Česká liga žáků U14B 2015/16

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté: Bičiště, Houška (35. Pařízek), Noll, Peřina (35. Hypius), Šátek, Ladislav (35. Mlejnek), Novotný J., Greguš (35. Spáčil), Veleba, Štefan (35. Kočí), Mejdr.

  • Branky: 2x Novotný J., Hypius, penalty proměnili Mejdr, Šátek, Novotný J., Veleba. Asistence: Šátek, Spáčil, Noll.
Netradičně ve čtvrtek odehrál tým U14 další utkání žákovské ligy na krásném travnatém hřišti východočeského Náchoda. V průběhu utkání jsme prohrávali již 0:3, ale po zlepšeném výkonu se nám podařilo vyrovnat na 3:3. V následných penaltách jsme byli úspěšnější.

Hodnocení trenéra:

Pavel Sedláček: "Prvních dvacet minut jsme nedokázali v záložní řadě navázat dynamické a technické záložníky Náchoda, kteří dokázali posílat nebezpečné, průnikové přihrávky na své tři rychlé útočníky, kteří nebezpečně ohrožovali naší bránu a byli odměněni dvěma rychlými góly ve 2. a 7. minutě. Do konce poločasu kluci zvýšili pohyb v záloze a začali si vytvářet dobrou kombinací příležitosti do zakončení. Po přestávce jsme hned v úvodu dostali po brejkové akci gól na 3:0. V tomto okamžiku kluci prokázali vnitřní sílu a vstřelili po několika pěkných akcích do dobře organizované obrany Náchoda tři branky. Utkání došlo do nerozhodného stavu a v následujících pokutových kopech jsme byli úspěšnější. Poděkování náchodským za otevřenou kombinační hru, která umožnila oboustranně ukázat fotbalové dovednosti kluků."