clanek-1

U19: Utkání proti týmu z Mostu skončilo vítězstvím!

09.05.2015, 10:15
US Praha

FK Dukla Praha

4:3

(4:2)

27. kolo, Starší dorost U19 2014/15

FK Baník Most

Sestava domácí: Zambakovič - Brabenec, Kadavý, Pešička, Hájek - Kozel Daniel, Petrák (78. Kozel Jan), Greš (56. Mammedov) - Stýblo (72. Mica), Šahini, Polách (85. Telvák).

Sestava hosté:

  • Branky: 8. Šahini, 14. Kadavý, 34. Kozel, 40. Petrák.
Završení anglického týdne v utkání proti Mostu skončilo vítězstvím 4:3. Další zápas čeká starší dorostence v neděli 17. května na hřišti Doubravky.

Hodnocení trenéra:

Roman Skuhravý: "V sedmi dnech jsme odehráli třetí utkání proti soupeři z Mostu, kterému se v jarních odvetách dařilo výsledkově. Odehráli jsme bláznivé utkání, které mělo vše. Nechybělo maximální nasazení, krásné akce a především opět nám vlastní zápletka. Do zápasu kluci vstoupili ve velkém stylu a krásnými góly určili ráz prvního poločasu. Vedení čtyři nula, další neproměněné šance, parádní výkon, ale opět se dostavil výpadek v posledních minutách, kdy po laxní rozehrávce a zbytečném faulu soupeř během dvou minut snížil. Musím konstatovat, že kluci z Mostu tvrdě pracovali a nenechávali nám moc prostoru. Do druhého poločasu jsme nevstoupili dobře a soupeř zaslouženě potrestal náš ustrašený výkon v prvních patnácti minutách. Pochvala pro naše kluky, že se dokázali vrátit do utkání a zlepšenou hrou mohli o výsledku rozhodnout mnohem dřív. Velká škoda neproměněných šancí Edise Šahiniho. A jak to bývá přišla v závěru utkání sporná situace, kdy hlavní rozhodčí mohl písknout pro soupeře pokutový kop, což by pro nás bylo hodně kruté. Naštěstí se tak nestalo a kluci vyhráli velice těžké utkání proti kvalitnímu soupeři. Lepšíme se, ale každé utkání ukazuje, kdo a kde máme rezervy. Kluci pochvala."