clanek-1

Utkání s Příbramí se nedohrálo, důvodem byly technické problémy!

17.10.2014, 18:00
Juliska

FK Dukla Praha

zru.

(0:0)

11. kolo, Synot liga 2014/15

FK Příbram

Sestava domácí: Rada - Karavajev, Jeřábek, Štetina, Polom - Hanousek Marek, Gedeon, Čajič - Berger, Beauguel, Mareš.

Sestava hosté: Boháč – Sus, Hájovský, Zápotočný, Neves – Krameš, Pilík, Hnaníček, Zeman, Fillo – Brandner.

  • Branky: 8. Mar. Hanousek, 33. Beauguel - 44. Hájovský. ŽK: Rozhodčí: Hrubeš - Kříž, Arnošt.
Předehrávka 11. kola Synot ligy s Příbramí nebyla z technických důvodů dohrána. Náhradní termín je v řešení. Jako omluvu klub nabízí všem fanouškům, kteří byli na stadionu, po předložení vstupenky z duelu FK DUKLA PRAHA - 1.FK PŘÍBRAM vstupné zdarma na následující domácí zápas proti Českým Budějovicím. Příbramským fanouškům bude částka vrácena.

První zajímavou šanci zápasu měl Berger, z dobré pozice však přestřelil. O pár minut později utkání přerušil výpadek světla a hráči odkráčeli do kabin. Po této nepříjemné pauze padly dvě domácí branky. Jako první otevřel skóre Marek Hanousek, ránou po zemi z hranice velkého vápna prostřelil brankáře Boháče. V zápatí přišel povedený centr z levé strany a Tomáš Berger napálil horní brankovou tyč. Ve 33. minutě se trefil Jean-David Beauguel, který přesnou střelou o pravou tyč zvýšil na 2:0. Bohužel ve 30. minutě přišla opět tma. Poločas však po krátké pauze opět pokračoval. Do jeho konce stačil snížit Hájovský na 2:1.

Po poločasové přestávce se Julisky zahalila do tmy potřetí a po několika minutách bylo utkání z technických důvodů přerušeno. Zápas se odehraje v náhradním termínu, který bude včas upřesněn.

Velice se omlouváme všem, co dnes dorazili na Julisku. Jako omluvu nabízíme všem fanouškům, kteří dnes byli na stadionu, po předložení vstupenky z duelu FK DUKLA PRAHA - 1.FK PŘÍBRAM, vstupné zdarma na následující domácí zápas proti Českým Budějovicím.

Příbramským fanouškům, kteří dnes byli v sektoru hostí, bude prostřednictvím jejich klubu vrácena částka, kterou za vstupné zaplatili. Celkovou sumu zašle FK Dukla v nejbližších dnech.

Michal Šrámek: "Zdroj závady v tuto chvíli neumí popsat ani technici. Budeme chtít celý systém zrevidovat a prozkoušet. Velice nás dnešní předčasné ukončení zápasu mrzí, dělali jsme vše pro to, aby se dohrál. Bohužel se nám to nepodařilo."