clanek-1
  • A-tým

  • 14.07.2022

Pavel Moulis přestupuje do Dukly

Zkušený útočník Pavel Moulis, který poslední sezóny odehrál v první lize, je další posilou Dukly před novou sezónou. Jednatřicetiletý hráč v klubu podepsal smlouvu na příští sezónu.

„Hledali jsme zkušeného hráče, který umí dát gól. Věříme, že nám v tomto Pavel Moulis pomůže. Je pro nás využitelný na více postech, v záloze i v útoku. Očekáváme od něj i kladný vliv v kabině. Všichni hráči si musí uvědomit, o co se hraje,” popisuje sportovní ředitel Josef Jinoch.

Pavel Moulis spojil svoji dosavadní kariéru především s Teplicemi, kde hrál za mládežnické kategorie a kde odehrál i poslední čtyři sezóny. Mimo to hrál zápasy v první lize za Jablonec, Příbram nebo Sigmu Olomouc. Nastupoval také v druhé lize za Ústí nad Labem.

„Moje osobní cíle budou samozřejmě abych byl platný pro tým. Každý ofenzivní hráč se hodnotí podle čísel, ale hlavní bude týmový cíl, který je jednoznačně hrát o postup do 1. ligy. Myslím si, že je tady vše připravené na to, aby se o ten postup hrálo. Duklu jsem si vybral, protože mě chtěl trenér Rada. Je to výborný trenér a chtěl jsem pod ním hrát. Vážím si toho, že můžu být součástí takového týmu, jakým Dukla je,” říká Pavel Moulis.