clanek-1
  • Klub

  • 28.04.2021

Fanoušci se vrátí na Julisku. Povolení dostali permanentkáři

Všichni naši držitelé permanentních vstupenek pro aktuální sezonu se mohou dle nejnovějších pravidel LFA a Ministerstva zdravotnictví vrátit na tribuny. Znamená to, že nám můžete přijít fandit už při nejbližším domácím utkání ve středu 5. května od 15:00 v pražském derby proti Žižkovu.

Podmínkou pro vstup kromě permanentky je: 

  • negativní PCR či antigenní test (ne starší než 48 hodin) nebo
  • potvrzení o prodělaném onemocnění COVID-19 (ne starší než 90 dnů) nebo
  • certifikát o dokončeném očkování (nejdříve 14 dnů po aplikaci poslední dávky)

Upozorňujeme návštěvníky, že permanentky jsou nepřenosné. Na permanentku tedy může přijít pouze její majitel, nikoliv jiná osoba. Pořádající klub je povinen vést jmenný seznam těchto návštěvníku a předložit jej na místně příslušnému orgánu ochrany veřejného zdraví na vyžádání v případě potřeby provedení epidemiologického šetření.

Fanoušci musí zároveň při vstupu na stadion vyplnit a odevzdat pořadateli tzv. selfreporting formulář a bude jim změřena teplota. Pro všechny platí nutnost mít po celou dobu pobytu na stadionu řádně nasazený respirátor a dodržovat předepsané rozestupy. Pořadatelská služba zajistí, aby mezi každým fanouškem byl odstup minimálně jednoho sedadla a mezi řadami s obsazenými sedadly bude vynechána vždy minimálně jedna řada sedadel.

Děkujeme všem návštěvníkům za dodržování a respektování pravidel a těšíme se, že vás znovu uvidíme zpátky na Julisce!  

Ještě nemáte permanentku? Připravili jsme ji pro vás za zvýhodněnou cenu (více čtěte ZDE.)