clanek-1
  • Klub

  • 07.10.2024

Hráči na hostování: útočníci mezi nejlepšími střelci druhé ligy

Jak se daří kmenovým hráčům Dukly na hostování ve druhé lize?

Jan Kozojed

Dvaadvacetiletý obránce nastupuje za Chrudim převážně na pozici pravého beka. V dosavadním průběhu soutěže se řadí mezi nejvytěžovanější hráče týmu. Má tak svůj podíl na tom, že se východočeský klub nachází na druhé příčce v tabulce.

Jiří Hrubeš

Podobnou minutáž v červeném dresu má také třiadvacetiletý Hrubeš. Dosud nechyběl v základní sestavě a dokázal se už i čtyřikrát gólově prosadit. Dvě z těchto branek zaznamenal proti Vyškovu, kdy v první půli rozhodnul o vítězství svého celku během pouhých dvou minut, do nichž slepil své trefy.

Daniel Spilka

Jednadvacetiletý brankář odchytal v dresu Vlašimi deset zápasů. Připsal si v nich dvě čistá konta. V posledních utkáních, ve kterých hájil svatyni svého týmu, se nejdřív Rytíři rozešli smírně s Jihlavou a následně zvítězili proti rezervě ostravského Baníku.

Filip Lehký

Ofenzivní dvaadvacetiletý záložník nastupuje pod vedením trenéra Aleše Majera převážně na pozici desítky. V dresu středočeského klubu se mu začalo dařit a připsal si už šest přesných zásahů. Jeden z nejdůležitějších gólů vstřelil béčku Ostravy v samotném závěru zápasu, čímž zajistil svému týmu tři body. Řadí se na třetí místo mezi nejlepšími střelci druhé ligy.

Jakub Hodek

Vlašim v ofenzívě táhne také třiadvacetiletý útočník. Na pozici devítky zaznamenal pět vstřelených branek. Posledním z nich srovnal stav duelu se Zbrojovkou Brno. V počtu daných gólů je na čtvrté pozici v druhé nejvyšší soutěži.

Jakub Jeřábek

Početné zastoupení odchovanců Dukly na hostování ve Vlašimi rozšířil třiadvacetiletý střední záložník. Od svého příchodu nastoupil do pěti duelů a v žádném z nich nepoznal hořkost porážky. Se svými spoluhráči okupují pátou příčku tabulky.

Kluci, ať se vám daří i dál!