clanek-1
  • B-tým

  • 16.01.2024

B-tým zahájil zimní přípravu

Příprava B-týmu před jarní fázi sezóny začala ve čtvrtek 4. ledna 2024 na Julisce. První přípravné utkání dukelská rezerva prohrála v neděli 14. ledna s Kolínem 3:2 (0:0).

Trenér Aleš Majer se vyjádřil ke složení kádru na startu přípravy následovně: „Jako již tradičně je ve složení B mužstva mnoho změn, na které je potřeba správná reakce, jak od hráčů, tak od realizačního týmu. Někteří hráči ještě doléčují zranění z podzimní části, ale věříme, že se všichni už brzy zapojí do plného tréninku.“

„V přípravě se zaměřujeme samozřejmě na další rozvoj mladých hráčů, je potřeba skloubit nároky na hráče, kteří už v B mužstvu byli a na hráče, kteří se do B týmu přesunuli z dorostu. Převážná část zimního období proběhne v areálu na Julisce, kde využíváme umělou trávu, posilovnu i další prostory, v zimním období je pro nás výhodou, že za tréninky nemusíme tolik cestovat,“ řekl trenér Majer.

Další přípravné utkání před zahájením jarní části soutěže sehraje dukelský B-tým v sobotu 20. ledna proti TJ Slovan Velvary. Zápas se uskuteční na hřišti soupeře stejně jako zbývající přípravná utkání.