clanek-1
  • B-tým

  • 18.07.2023

B-tým obsadil na turnaji "O pohár města Český Krumlov" 3. místo

B-tým Dukly Praha po týdenní přípravě sehrál v sobotu 15. 7. 2023 první zápasy, účastnil se turnaje "O pohár města Český Krumlov"

Za účasti týmů hrajících od podzimu 2023 ČFL, sk. B - SK Dynamo České Budějovice B, FK Silon Tábor B (TJ Sokol Lom) a FK Dukla Praha B a divizního domácího Slavoje Český Krumlov se B-tým Dukly Praha umístil na 3. místě, když v prvním utkání podlehl B-týmu SK České Budějovice 0:3 a v souboji o třetí místo porazil na penalty domácí Slavoj po remíze 1:1, když střelcem jediné branky Dukly ze hry byl A. Magdi. Úspěšnými penaltovými střelci Dukly v penaltovém rozstřelu pak byli P. Bohatý, Ch. Bačinský a R. Fojt.

Oba zápasy se hrály 2x35 minut s ohledem na turnajové uspořádání i vzhledem k vysokým teplotám (ve stínu 38°C).

Trenér A. Majer v obou zápasech prostřídal tyto hráče:

v brance L. Gotharda a J. Havlíčka

v poli Ch. Bačinského, P. Bohatého, D. Čížka, R. Fojta, H. Hübla, P- Chatigana, O. Jelínka, N.G. Jensena, A. Kocmana, T. Kolínka, Š. Krejčího, N. Krenciva, A. Magdiho, Š. Nikla, J. Novotného, S. Placathose, A. Svobodu, F. Ulmana a A. Zapletala.

Stínem bylo zranění N. Krenciva, které si vyžádalo ošetření v nemocnici.

Vítězem turnaje se stala rezerva SK Dynama České Budějovice, která porazila až po penaltovém rozstřelu TJ Sokol Lom (B-tým Táborska)