clanek-1
  • Klub

  • 13.10.2022

Dukla ve spolupráci s Legendary Cards představuje vlastní sběratelské kartičky

Fanoušci Dukly budou mít na přelomu října a listopadu možnost zakoupit jedinečné sběratelské kartičky svého oblíbeného klubu. Ve spolupráci se společností Legendary Cards Dukla představí kolekci karet s názvem „Bravo Dukla“, mapující celou úspěšnou historii klubu od roku 1948 až do dnešních dní. Vyjma standardních řadových karet budou k zakoupení i např. karty podepsané legendami klubu nebo karty s hranými artefakty bývalých hráčů.

Sběratelské kartičky budou k zakoupení ve třech variantách balení – LuxuryBox, Mini Box a Mini Pack. Karet v prodeji bude velmi omezené množství, prosíme tedy fanoušky, ať s nákupem neotálejí. V prodeji budou karty na oficiálním e-shopu klubu, ale i v kamenné prodejně Dukla klubu v ulici Podbabská, stejně tak na oficiálních stránkách partnera Legendary Cards.

„Na projektu „Bravo Dukla“ jsme usilovně pracovali téměř 2 roky. Vzhledem k obsáhlosti celé sbírky a kvalitě zpracování věřím, že se v kartičkách každý najde „to své“. Celý projekt jsme dělali s jednoznačným cílem, a to reflektovat věhlasnou historii klubu a pokusit se jí co nejlépe zachytit prostřednictvím tohoto specifického produktu, který má ve sportu své místo a velkou tradici. Hlavně svou rozsáhlostí nemá „Bravo Dukla“ v evropském měřítku obdoby. Rozhodně je na místě poděkovat klubovému sekretáři panu Jíchovi, bez kterého by projekt v takovém provedení nemohl vzniknout,“ popisuje projekt marketingový manažer Petr Lupínek.

O kompletním seznamu hráčů, druhů kartiček a jejich limitacích, včetně obsahu jednotlivých boxů vás budeme informovat prostřednictvím klubových komunikačních kanálů.