clanek-1
  • Články žáci

  • 15.10.2012

Výsledky žákovských týmů

Starší žáci o víkendu sehráli dva duely proti Motorletu. U15 a U14 prohrála 0:2. Mladší žáci naopak hostili týmy Děčína. U13 porazila svého soupeře 31:1 a U12 25:7.

Česká liga starších žáků

FK Motorlet Praha - FK Dukla Praha U15 - 3:0 (2:0)

Sestava: Řepa - Jardeky (50´ Hosnédl), Kaník, Kocourek, Garček (35´ Šíma) - Nikrmajer (35´ Tomaides), Doležal, Sláma - Pusch (35´ Král), Koubek, Tkachenko

Hodnocení trenérů: "Do utkání jsme nastoupili s odhodláním. Bohužel, jak čas v utkání utíkal, tak jsme o něj postupem času přišli. Fotbalovou kvalitou jsme se soupeři vyrovnali, možná i jej předčili. Bohužel soupeř měl větší sebevědomí a jak se říká spíše větší tah na branku. Utkání jsme prohráli krutě, ale zaslouženě. "


FK Motorlet Praha - FK Dukla Praha U14 - 2:0 (1:0)

Sestava: Šťovíček - Šimonovský (36. Hamborský), Kysela, Praus, Mareš - Štědrý, Kubů (36. Stobbe), Mentberger - Palivec, Bažo (36. Janko), Šobr.

V prvním poločase kromě prvních 10 minut jsme soupeři nestačili v pohybu a hře tělem. I když si žádný tým nevypracoval stoprocentní šanci, Motorlet šel za aktivitu zaslouženě do vedení, kdy po rohovém kopu míč propadl na zadní tyč a zapomenutý útočící hráč pohotovou křičnou střelou skóroval.

Ve druhém poločase jsme se výrazně zlepšili v pohybu a důrazu. V úvodu jsme převzali aktivitu a zatlačili domácí. Po 10 min. se zranil Martin H., a protože jsme v poločase vystřídali všechny hráče, utkání jsme dohráli o 10 hráčích. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a nakonec to byli opět domácí, kteří dokázali přesně zakončit.

I my jsme si vypracovali 100% šanci a další nadějné situace. Ale stejně jako v prvním poločase nám chyběla větší odvaha a kvalita v posledních 25 m od brány soupeře.

Hodnocení trenéra Tomáše Večeři: "Celkově byli domácí lepší v situacích 1:1 (agresivnější, ale i chytřejší v soubojích) a postupně i v práci s míčem, kdy jsme kazili i jednoduché situace (hlavně krytí míče a autové vhazování). Bez poctivě odpracovaného výkonu a potřebného sebevědomí na míči jsme neměli šanci podat náš optimální výkon." 

Česká liga mladších žáků


FK Dukla Praha U13 - FK Junior Děčín - 31:1 (8:1, 5:0 / 10:0, 8:0)

Branky: Jůza, Štěpánek 3x, Studnička, Rattay 5x, Houha 2x, Tvrdík, Švarc 2x, Ferreira 4x, Žáček 2x, Bohdan 3x, Pelc 3x, Nussbauer 2x, Babka, Tříska
Sestava I.: Slanina - Tříska, Nussbauer - Žáček, Vácha, Ferreira, Bohdan - Babka -- Racocha, Švarc, Pelc. Sestava II.: Nosek - Rattay, Tvrdík - Houha, Studnička, Kalabis, Štěpánek - Jůza --Hamborský, Švihálek, Záhora


FK Dukla Praha U12 - FK Junior Děčín - 25:7 (10:0)

Branky: Novák 6x, Kočí 5x, Dolák 3x, Kozel 2x, Žůrek 2x, Janda 1x, Vožický 1x, Podzimek 1x, Novichikhin 1x, Soukup 1x, Čečetka 1x, Janků 1x.
Sestava: Absolín, Šerák, Basl - Matoušek, Vožický, Janda, Holoubek, Mentberger, Soukup, Kočí, Žůrek, Kozel, Čečetka, Podzimek, Dolák, Novichikhin, Novák, Čapek, Astaloš, Stanislav, Ludvíček, Jarovský, Janků.