clanek-1

Po kolapsu v závěru utkání nebereme z utkání s Mladou Boleslaví ani bod

22.10.2022, 10:15
SC Radotín

FK Dukla Praha

1:2

(1 : 0)

12. kolo, U19 - starší dorost A 2022/2023

FK Mladá Boleslav

Sestava domácí:

Gothard – Krejčí, Kocman, Ungerman, Škoch – Břeh, Bačinský, Kožený – Magdi (65. Uher), Bohatý (84. Grunnet-Jensen), Mikeš (83. Blokeš)

Sestava hosté:

  • Branky: 20. Bobek (vlastní gól) – 85. Filip, 90. Fořt ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
Zápas s Mladou Boleslaví měl podobný průběh, jako ten na Slovácku před týdnem. Opět jsme však nezvládli přidat důležitou druhou braku, dvěma inkasovanými brankami v závěru jsme pak přišli o vítězství.

Hodnocení trenéra:

Hodnocení trenéra Tomáš Kulvajta:

"Když pominu úvodní šanci hostů, zápas jsme si opět skvěle rozehráli. I na těžkém terénu jsme velmi dobře kombinovali a postupem poločasu jsme byli lepší a lepší. Sice jsme vstřelili šťastný gól, byl ale vyústěním naší aktivity. Bohužel jsme ani na konci prvního, ani v průběhu druhého poločasu nedokázali přidat druhý, přestože jsme si vypracovali skvělé příležitosti. Když jsme pak v 80. přežili i penaltu, věřil jsem úspěch. Individuálními chybami jsme se však v závěru připravili o vítězství. Ze dvou zápasů, ve kterých jsme mířili k plnému bodovému zisku tak máme pouze bod, což je hlavně pro hráče obrovsky frustrující. Někteří dokonce porážku v šatně obrečeli, což je však důkazem jejich velkého fotbalového srdce. Právě proto věřím, že se nám v posledních třech kolech podaří potřebné body získat, přestože hrajeme s týmy z popředí tabulky."