clanek-1

V dalším domácím utkání jsme na hřišti v Radotíně podlehli Jihlavě 1:3

09.09.2022, 14:00
SC Radotín

FK Dukla Praha

1:3

(1 : 1)

6. kolo, U19 - starší dorost A 2022/2023

FC Vysočina Jihlava

Sestava domácí:

Havlíček – Krejčí, Kocman, Ungerman (58. Šelicha) Škoch, Uher – Zapletal, Kulhavý (46. Břeh), Bačinský (58. Grunnet-Jensen), – Magdi (46. Bohatý), Mikeš (58. Vais)

Sestava hosté:

  • Branky: 42. Mikeš – 39. Raus, 51. Smejkal, 54. Raus ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
O vítězi zápasu rozhodl vstup do druhého poločasu, kdy hosté vstřelili dvě rychlé branky, na které jsme již nedokázali brankově odpovědět.

Hodnocení trenéra:

Hodnocení trenéra Tomáše Kulvajta:

"Dnes proti nám nastoupil od začátku sezóny asi nejhernější tým. Hosté dnes předvedli mnohem vyšší kvalitu v klíčových herních parametrech. Byli klidní a přesní pod naším tlakem v presinku, v klíčových osobních soubojích, přepínání do defenzívy i v přesnosti zakončení. My do zápasu vstupovali s cílem eliminovat nejsilnější zbraň soupeře – rychlé protiútoky – což se nám podařilo. Bohužel jsme dnes v přechodové fázi hráli pomalu a nepřesně, z čehož pramenily první dva obdržené góly. Pozitivem byl vstup střídajících hráčů, kteří výrazně oživili hru, bohužel naše aktivita nepřinesla efekt v podobě minimálně kontaktního gólu, který jsme potřebovali, abychom se zápasem dokázali ještě něco udělat. Dnes vyhrál lepší tým a Jihlavským mohu pogratulovat ke třem bodům i k velmi dobré hře."