clanek-1

V prvním mistrovském utkání jsme podlehli doma Spartě

08.08.2022, 10:15
SC Radotín

FK Dukla Praha

0:2

(0 : 0)

1. kolo, U19 - starší dorost A 2022/2023

AC Sparta Praha

Sestava domácí:

Gothard – Krejčí, Kocman, Ungerman, Hendrych (60. Valentík) – Bačinský (65. Mikeš), Kulhavý, Kožený (60. Čížek) – Vais (46. Grunnet-Jensen), Bohatý, Magdi (60. Uher)

Sestava hosté:

  • Branky: 49. Vitarigov, 90. Boháč ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
Na domácím hřišti v Radotíně jsme hned na úvod narazili na jednoho z favoritů soutěže. Po bezbrankovém poločasu jsme v tom druhém dvakrát inkasovali. Tři body si tak odvážejí hosté.

Hodnocení trenéra:

Hodnocení trenéra Tomáše Kulvajta:

"Na úvod soutěže jsme dostali možná nejtěžšího soupeře. S rychlostí a intenzitou hry jsme se v úvodu museli porovnat, postupem času jsme se ale osmělili a do poločasu měli dobrou pasáž, ve které jsme se dostali i k zakončením, bohužel slabým. Branku jsme inkasovali po dlouhém autu, což byla škoda, protože jsme měli čas se na standardku dostatečně nachystat. Přesto nám chyběl dostatečný důraz. Od šedesáté minuty jsme měli naopak velmi dobrou pasáž, kde jsme mohli minimálně vyrovnat, ze dvou dobrých šancí jsme však gól nevytěžili a v závěru inkasovali z brejku. Celkově jsem však spokojený hlavně s organizací hry v defenzivě, kde jsme i přes některé nedorazy hráli mnohem lépe, než v přípravných zápasech. V kontextu celého utkání však byla Sparta, rychlejší, důraznější, nebezpečnější a vyhrála zaslouženě."