clanek-1

Dukla si vypracovala pohodlný náskok a v generálce vyhrála

22.07.2022, 17:00
Juliska

FK Dukla Praha

4:1

(3:0)

Přípravné zápasy 2022/2023 A tým

FK Teplice

Sestava domácí:

Čtvrtečka (46. Šťovíček) – Matoušek (75. Hodek), Piroch (C), Holiš, Souček (75. Zapletal), Barac (46. Hrubeš), Ullman (46. Hodek), Moulis (46. Kim), Kozel (75. Mládek), Buchvaldek (46. Šebrle), Červenka (46. Matějka).

Sestava hosté:

Grigar – Kučera, Chaloupek (46. Knapík), Belančić (46. Vondrášek) – Hyčka (83. Hora), Trubač (67. Žák), Čičovský (46. Mareček), Jukl, Urbanec (87. M. Vachoušek) – Kodad (46. Křišťan), Čerepkai (56. Procházka).

  • Branky: 12. Červenka, 23. Holiš, 38. Piroch, 58. Kozel – 70. Žák , Rozhodčí: Berka.
Poslední přípravné utkání Dukle vyšlo náramně. Červenožlutý klub se dostal do vedení už v 12. minutě a vedení v zápase už nepustil. Do poločasové přestávky se hráči pražského klubu trefili hned třikrát. V druhém poločasu přidali další branku, a protože jednu také dostali, radovala se Dukla z vítězství 4:1.

Hodnocení trenéra:

Petr Rada (FK Dukla): Zvítězili jsme, nemůžeme z toho ale dělat žádnou velkou vědu. Každé vítězství je ale důležité. Doufám jen, že si to přeneseme do mistrovských zápasů. Je to příjemné vyhrát, ale tady opravdu ještě o nic nejde. V zápase s Líšní to bude důležité, tam nám to takhle musí vyjít. Líšeň dnešní zápas určitě sledovala, naše rozestavení a jak jsme to poskládali. V ligovém zápasu může na hráče přijít nervozita nebo větší tlak, takže se pak hraje jinak. V přípravě jsme odehráli zápasy skoro jenom s týmy z první ligy, hrát proti nim je velká motivace. My jsme v přípravě vyzkoušeli hodně hráčů, z béčka, z juniorky i z dorostu, ale v lize bude ten tlak větší. Výsledky v přípravě rozhodně nejsou to, co je na prvním místě. Ale jsou důležité pro sebevědomí hráčů.