clanek-1

U14: Poslední venkovní výjezd do Chomutova

12.06.2022, 10:00
Letní stadion

FC Chomutov

2:6

(0 : 4)

21. kolo, U14 - starší žáci B 2021/2022

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Suda - Rezek (41. Titlbach), Máca, Belák, Štanglica, Hek, Červenka (39. Karásek), Zaťko (41. Šíma), Bernas, Straňánek, Gedeon (60. Lhotský)

Sestava hosté:

Tretyakov – Čurda (41. Syneček), Kuntoš, Kindl, Novák – Slabý (41. Nový), Ford, Sixta – Hovadík (25. Weiss), Čvirk, Drašnar (41. Sharygo)

  • Branky: 18. vlastní, 29. Drašnar, 35. Ford, 36. Čurda, 60. Sharygo, 68. Ford – 39. Titlbach, 46. Karásek , ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
Na poslední venkovní zápas sezóny jsme vyrazili do Chomutova, zde na nás čekalo perfektně připravené velké hřiště, na kterém se zprvu zdálo, že to na něm musí jít samo.

Hodnocení trenéra:

Trenér Pavel Papež po zápase řekl: „Tentokrát se nám herně povedl první poločas, když jsme dokázali vstřelit branky po pěkných kombinačních akcích. Na začátku samotného zápasu jsme se trochu prali s velikostí hřiště, místo toho, abychom velký prostor využili k roztažení hry, tak jsme se shlukovali ještě více k sobě, což vedlo k zahuštěnému prostoru a osobním soubojům, které nemusely vůbec nastat. Nevím, zda to bylo zapříčiněno velkým horkem, ale v tomto zápase nám chyběly sprintové náběhy za obranu a celkově větší aktivita celého týmu. Ve druhém poločase hra bohužel ještě více uvadla, a to bylo i příčinou dvou obdržených branek do naší sítě. Příležitost zahrát si na skvěle připraveném velkém hřišti jsme nevyužili a dostávali jsme se sami zcela zbytečně pod tlak, doufám, že to bude pro naše kluky ponaučení do dalších zápasů.“