clanek-1

U14: V dramatickém utkání se Žižkovem jsme nakonec tři body uhájili

07.05.2022, 12:30
Ruzyně

FK Dukla Praha

5:3

(2 : 0)

16. kolo, U14 - starší žáci B 2021/2022

FK Viktoria Žižkov

Sestava domácí:

Tretyakov – Kindl (59. Zavadil), Kuntoš, Ford, Syneček – Veselý (41. Habrych), Slabý, Sixta – Čurda (41. Sharygo), Nový, Drašnar

Sestava hosté:

Kraml P. - Matějka, Arient, Kostrh, Klouda, Šarifov, Kreibich (66. Kraml A.), Lanc, Karas, Straka, Drdla (41. Salijevič)

  • Branky: 18. Drašnar, 29. Drašnar, 61. Nový, 80. Sharygo, 82. Zavadil - 43. Straka, 45. Straka, 51. Kostrh , ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
Sobotní zápas se Žižkovem nabídl dramatickou zápletku až do poslední minuty a následného nastavení. V zápase si naši kluci vyzkoušeli, jaké to je vést, prohrávat, remizovat, a nakonec znovu vést. Utkání bylo plné zvratů a pěkných fotbalových akcí. Oba týmy předvedly kvalitní hru, která se musela přítomným divákům líbit.

Hodnocení trenéra:

Trenér Pavel Papež po zápase řekl: "První poločas se klukům herně i gólově podařil. Dokázali vsítit dvě pěkné branky po individuálním průniku i po povedené spolupráci. V zápase se také objevilo spoustu situací, které byly dohrávané buď kolmými přihrávkami mezi obránce nebo dlouhými míči na prostor na nabíhající hráče. Ve druhém poločase nastala hluchá desetiminutovka, ve které jsme ztratili vedení a prohrávali o jednu branku. Kluci se s tím dokázali vyrovnat a postupným zklidněním se dostali opět do zápasu a dokázali stav srovnat. Nakonec jsme o svém vítězství rozhodli v poslední minutě a nastaveném čase. Za kluky jsem rád, že si prošli touto zkušeností a utkání dovedli do vítězného konce."